Μην πιστεύεις τα πορνό, τα αντρικά περιοδικά, ούτε καν τις φίλες σου. Oι πρώην, τα ουρλιαχτά και οι τσόντες δεν τεκμηριώνουν τίποτα. Η αλήθεια είναι εκεί έξω και λέει ότι  μία στις τρείς Ελληνίδες  δεν έχει οργασμό ενώ μία στις πέντε έχει περιστασιακό, μη ικανοποιητικό ή σπάνιο.

Η παραίτηση είναι passé,  η στάση ζωής «Εχω ξαπλώσει ανάσκελα και περιμένω τον ξεχωριστό κο Ο(ργασμό)» είναι αξιοθρήνητη ενώ η υστερική εμμονή είναι σαν να κυνηγάς την σκιά σου. 

Χαλάρωσε γιατί ευτυχώς το παιχνίδι είναι καθαρά στο χέρι σου. Εσύ αποφασίζεις για το είδος του οργασμού που δικαιούσαι!

Τέλειωνε! (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

Μυστικά- μπέικιν πάουντερ για να φουσκώσει σίγουρα το κέικ!

1. Ανακάλυψέ το! Γίνε μικρή εξερευνήτρια και πάρε δέκα στην ανθρωπογεωγραφία. Θυμήσου  την Charlotte στο «Sex and the City»  γυμνή μπροστά στον καθρέφτη να προσπαθεί να εξοικειωθεί με την «φυσιογνωμία» του κόλπου της. Δεν σου λέω να ρωτάς «Καθρέφτη - καθρεφτάκι μου ποιό είναι το ομορφότερο» αλλά η γνώση είναι δύναμη κι αυτοπεποίθηση

2. Σφίξε -χαλάρωσε.  Ο οργασμός είναι ένα παρτάκι μυικών συσπάσεων. Οι ελεγχόμενες–σε ρυθμό τικ τακ ρολογιού- συσπάσεις των μυών του κόλπου όταν εκείνος είναι εντός  θα χαρίσουν σε εσένα full ικανοποίηση σε εκείνον μία  υπέροχη αίσθηση «τοπικού» μασάζ.

3. Γατούλα του sex: ‘Εχεις ακούσει τον Ιανουάριο τις γάτες να κάνουν sex; Αυτές κάτι ξέρουν κι η  Μαdonna επίσης αφού υποστηρίζει ότι ένας από τους λόγους που είναι φανατική της yoga είναι επειδή η στάση της Γάτας την έκανε Λέαινα του sex.

4. Η στάση της γάτας θα σε κάνει να γουργουρίζεις από ερωτική έκσταση: Στάσου με τα πόδια σ' ελαφριά έκταση και τα γόνατα χαλαρά και λυγισμένα. Τοποθέτησε  τις παλάμες πάνω στους μηρούς. Προσπάθησε να κουλουριαστείς προς τα μέσα και μετά να τεντωθείς προς τα έξω όπως η γάτα καθώς τεντώνεται. Εισπνοή  καθώς ισιώνεις την πλάτη σας και εκπνοή  καθώς κουλουριάζεσαι. Επανέλαβε 10 φορές για καλύτερο flex και καλύτερο  sex!

5. Κάντο πιο συχνά: Η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης. Εδώ κολλάει το  use-it-or-lose-it. 

6. Το τρίγωνο της αμαρτίας. Οι Βραζιλιάνες -θεωρούν ότι το  brazilian wax ( η σχολαστική αποτρίχωση δηλαδή της ευαίσθητης περιοχής)  είναι ο πιο σύντομος δρόμος για ανεπανάληπτες απανωτές εκρήξεις του μικρού ενεργού σας ηφαιστείου. (Μην ξεχάσετε να στείλετε λουλούδια στην  αποτριχωτού σας! Σ΄αυτήν το χρωστάτε)!

7. Μίλα του πολύ, συχνά και ανοιχτά για sex: Αν θέλεις να φέρεις επάξια  την τιάρα και την κορδέλα της «Μiss Orgasm 2015»  βομβάρδισε τον Μάκη σου  με πληροφορίες sex. Τι θέλεις, τι σου αρέσει- τι α-κ-ρ-ι-β-ώ-ς  σε φτιάχνει , τι εύχεσαι, τι ελπίζεις, τι φοβάσαι, τι απεχθάνεσαι, τι λατρεύεις στο κρεβάτι μαζί του! Γνωρίζοντας το wish list σου είναι δύσκολο να μην ανταποκριθεί. Αν σταθεί άξιος των προσδοκιών σου και αντάξιος των περιστάσεων και όλων των στάσεων-  επιβράβευσέ τον με καμιά καλή κουβέντα: «Μωρό μου, τρελάθηκα όταν μου κατέβασες το φερμουάρ και η γλώσσα σου…». Αν πλησίασε αλλά δεν πέτυχε τον στόχο μην γυρίσεις απογοητευμένη την πλάτη. Επέμεινε γλυκά αλλά διαφωτιστικά: «Μου άρεσε όταν… αλλά την επόμενη φορά θα είναι πιο hot και για σένα αν…».

8. Φάε τις πατάτες σου! Οι  πατάτες περιέχουν την περίφημη βιταμίνη  B5 η οποία παράγει ορμόνες του σεξ που θα σε κάνουν μικρή Μαρία Κάλλας –από αληθινή ηδονή- στο κρεβάτι σου. 

9. Oh, honey! Δεν το  ονόμασαν τυχαία μήνα του μέλιτος. Μία κουταλιά μέλι -μέσα σε ένα ζεστό ρόφημα ή πάνω από το  κορμί του ακόμη καλύτερα- ενισχύει τα επίπεδα της τεστοστερόνης της ορμόνης που σου δείχνει τον δρόμο της απόλαυσης.

10. Ρίξε ένα τρικούβερτο καυγά: «Μετά  τον καυγά κάνω το καλύτερο σεξ», ξεστόμισε η Kιμ Καρντάσιαν και ξανάπεσε για έναν- ακόμη- γύρο αχαλίνωτου sex πάνω στον δίμετρο Κάνιε.  Λίγα λεπτά πριν είχαν σκοτωθεί για το ποιος θα οδηγήσει πρώτος το νέο jeep της οικογένειας. Αρκετά ζευγάρια βρίσκουν διεγερτική την διαδικασία του τσακώνομαι και μετά συμφιλιώνομαι κάνοντας  super sex. Για όλα φταίει η αδρεναλίνη. Αυτό που νιώθεις όταν είσαι θυμωμένη είναι πανομοιότυπο με αυτό που σου συμβαίνει  όταν είσαι ερωτικά ερεθισμένη. Η θεωρία είναι απλή; Υστερα από έναν καυγά -υπερπαραγωγή μην τον στείλεις στον διάολο αλλά δώσε του ένα αργό, βαθύ φιλί. Μετά περίμενε τα πυροτεχνήματα!

11.Άγγιξέ με! Οι γυναίκες που ...περνούν και μόνες τουςκαλά- (με πιάνεις;) - έχουν πιο εύκολους και πιο έντονους οργασμούς από τις υπόλοιπες που δεν…Αν  έχεις «αυτοεξυπηρετηθεί»  έστω και μία φορά στη ζωή σου αποκλείεται να μην τα καταφέρεις και με παρέα .Απλώς δείξ’του τον τρόπο.

12.Καλώς ήρθατε στη χώρα της Φαντασίας-Φαντασίωσης: Χρησιμοποίησε το πιο δυνατό σεξουαλικό εργαλείο. Το μυαλό σου. Άφησέ την ελεύθερη κι εκείνη θα σε αποζημιώσει. Η λογοκρισία δεν έχει θέση ανάμεσα στα σεντόνια αλλά αν παρόλα ταύτα τα μάγουλά σου κοκκινίζουν και μόνο στην ιδέα πες στον Λάκη: «Χτες το βράδυ είδα ένα παράξενο όνειρο»…Και μετά πέρνα σε όλες τις καυτές λεπτομέρειες.

13.Στο γυμναστήριο ολοταχώς!
H γυμναστική και ειδικά η αεροβική είναι η καλή νεράιδα που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με τον  ξεχωριστό «Κύριο Ο». Απελευθερώνει τις ενδορφίνες που προωθούν την λίμπιντο και αυξάνει την ροή του αίματος στην μεγάλη περιοχή. Διεγείρει, ευαισθητοποιεί και στέλνει την μπάλα στα διχτυα! Γκόόόόλ!!!!!!!!

14.Βαθιά εισπνοή.
Είναι σαν τον σωστό τον κοιλιακό. Κατά την διάρκεια του οργασμού  πολλές γυναίκες ασυναίσθητα κρατούν την αναπνοή τους. Θα νιώσεις ότι απογειώνεσαι αν πριν την κορύφωση πάρεις αρκετές αργές, βαθιές εισπνοές- εκπνοές. Οι βαθιές εισπνοές στέλνουν το αίμα στα γεννητικά όργανα κι αυτό  αυξάνει την σεξουαλική σου ενέργεια.

15.Ξεμάλλιασέ με.Υπάρχει λόγος! Το κεφάλι είναι γεμάτο εκατομμύρια νευρικών απολήξεων. Όταν ένας άντρας σου χαιδέψει και του τραβήξει –ελαφρά- τα μαλλιά απελευθερώνονται παράξενες βιοχημικές ουσίες που προκαλούν extra διέγερση. «Βρίσκω πολύ ρομαντικό κι ερωτικό να μου χαιδεύει τα μαλλιά ο άντρας μου» λέει η Βικτόρια Μπέκαμ. ( Με τόσα extensions που βρίσκει άκρη ο χριστιανός;)

16.Σκύψε -σωστά- ευλογημένη! Τι σχέση έχει τώρα ο τρόπος που σηκώνεις τις σακούλες του σούπερ μάρκετ   με την σεξουαλική σου ικανοποίηση; Άρρηκτη. Η σωστή θέση όταν σηκώνεις βάρoς –λυγίζεις τα γόνατα και ποτέ την μέση σου-. επιβαρύνει λιγότερο τους μυς της πλάτης.. Όταν είναι από επάνω σου εσύ και οι δυνατοί σου ραχιαίοι  βοηθούν να σπρώξεις προς τα κάτω επιτυγχάνοντας έτσι καλύτερη στενότερη επαφή που ερεθίζει το σημείο- G.

 

Φωτογραφίες