Γι’αυτό σπούδασα Επικοινωνία και όχι Μαθηματικά. Για να μπορώ να ανακαλύπτω και να κρίνω σωστά όλες τις έρευνες που θα μου φανούν χρήσιμες στην καθημερινότητά μου.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ , λοιπόν, διαπίστωσαν πως το σεξ όχι μόνο κάνει καλό στη σωματική υγεία αλλά έχει ευεργετικές ιδιότητες και στην πνευματική μας υγεία. 


Γιατί;


1.    Φεύγει το άγχος


Με τη σεξουαλική δραστηριότητα, εκκρίνονται χημικές ουσίες που απαγορεύουν στο στρες να κάνει την εμφάνισή του. Έτσι,  γινόμαστε πιο ήρεμοι και παίρνουμε πιο ψύχραιμες και έξυπνες αποφάσεις!

2.    Πνευματική διαύγεια

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ κατέληξαν μετά από έρευνα πως όσοι σκέφτονταν το σεξ, έλυναν αποτελεσματικότερα προβλήματα κριτικής σκέψης. 

3.    Ευτυχία


Ναι, φέρνει ευτυχία. Πέρα από το γενικό αίσθημα ευεξίας που συνδέεται με τη συχνή σεξουαλική δραστηριότητα, υπάρχουν και άλλες διαστάσεις όπως το να αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και πιο έξυπνη.

4.    Αυτοπεποίθηση


Χαρακτηριστικό που συνδέεται άμεσα με την ευτυχία, το σεξ και την εξυπνάδα. Όσο πιο πολύ σεξ, τόσο πιο καλά με τον εαυτό μας, τόσο πιο έξυπνες νιώθουμε.

5.    Ύπνος


Έχει διαπιστωθεί ότι το σεξ φέρνει υπνηλία. Που κολλάει η εξυπνάδα; Μα, οι επαρκείς ώρες ύπνου συντελούν στη  διαύγεια του μυαλού!