Στις πιο συντηρητικές κοινωνίες της δεκαετίας του '60 το σεξ ήταν το μέσο για την αναπαραγωγή. Μετά το σεξ έγινε ένα μέσο για την ηδονή. Τώρα πια το σεξ είναι για τα παραπάνω, αλλά για έναν λόγο παραπάνω. Γιατί σου προσφέρει μια γυμναστική που δεν σε κουράζει καθόλου και γτυμνάζεις παράλληλα πολλές ομάδες μυών.

Νομίζω δεν υπάρχει άσκηση που να γυμνάζει τόσες ομάδες όσες το σεξ. Φυσικά δεν μπορείς να το έχεις με την ίδια ευκολία που έχεις το γυμναστήριο, αλλά άπαξ και το έχεις τότε μην διστάσεις ακόμα και να καείς στην εξάσκηση. Και οι λόγοι είναι πολύπλευροι.

1.Το σεξ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του άγχους. Εντάξει δεν είναι απόλυτο αυτό, ειδικά αν είσαι πρώτη φορά με τον σύντροφό σου και θέλεις να πετύχει, άλλα από την στιγμή που θα κολλήσετε και η χημεία θα έρθει θα σας βγαίνει τόσο φυσικά και δεν θα σκέφτεστε τίποτα περισσότερο γιατί θα είναι τόσο καλό που θα σας αποσπά όλη την συγκέντρωση. Υπάρχει κι επιστημονική εξήγηση, καθώς το σεξ προκαλεί υπερδιέγερση ορμονών όπως η ντοπαμίνη και η προλακτίνη, ενώ μειώνει την πίεση του αίματος.

2. Διά της τριβής παράγεται θερμότης και διά της θερμότητος καύσις. Αυτό το ξέρεις πολύ καλά. Το σεξ είναι αυτό που θα σου φέρει ένα fit αποτέλεσμα. Μια σκέτη γυμναστική δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική όσο σε συνδυασμό με το σεξ. Ανάλογα με την διάρκεια και τις διεργασίες μπορείς να χάσεις από 200 μέχρι και 700 θερμίδες. Αυτό αν το κάνεις 3 φορές την εβδομάδα πας στα μείον 2 κιλά το μήνα χοντρικά.(Με την προυπόθεση οτι μετά δεν τρως ολο το ψυγείο...)

3. Σεξ θα πει μακροζωία. Αν έχεις δει σε διάφορα ρεπορτάζ που κάνουν για υπεραιωνόβιους ανθρώπους και τους ρωτούν τι κάνουν για να έχουν φτάσει σε αυτή την ηλικία το σεξ ήταν στα must μέχρι το σημείο που τους έκανε κούκου. Και το κούκου για να έρχεται μέχρι όσο το δυνατόν περισσότερο δεν πρέπει να το αφήσεις. Αν το αφήσεις θα σε αφήσει. Αυτό είναι νόμος!

4. Η αυτοπεποίθηση είναι κολλητάρι του σεξ. Δεν με πιστεύεις; Δες μια μέρα τον εαυτό σου στον καθρέφτη χωρίς να έχεις κάνει σεξ και δες τον και το επόμενο πρωί μιας ωραίας νύχτας. Σου φαίνεσαι πιο γοητευτική, έχεις τρομερή διάθεση...Μέχρι και 5 πόντους μπόι παίρνεις. Και μετά αυτό θα το δουν και οι γύρω σου, άρα θα αυξηθούν οι κατακτήσεις.

5. Ένα σεξ την ημέρα την αρρώστια κάνει πέρα. Κι όχι όποια κι όποια. Τον καρκίνο του προστάτη για τους άντρες και τον καρκίνο του μαστού για τη γυναίκα. Μια έρευνα που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια είχε δείξει ότι 3 στις 4 γυναίκες που κάνουν σεξ με συχνότητα κάτω από 1 φορά στις 15 μέρες έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να προσβληθούν.