Την πρώτη φορά δεν έδωσες πολλή σημασία γιατί θεώρησες ότι ήταν το υπέρμετρο πάθος του για σένα που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Την δεύτερη το παρατήρησες, αλλά είπες να μην το σχολιάσεις. Ε, την τρίτη και την τέταρτη φορά ψιλονευρίασες και έγινες και αγγούρω/ανοργασμική σε φάση «τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου;». Και με το δίκιο σου δηλαδή, για να είμαστε ειλικρινείς. Έχεις να δεις άσπρη μέρα από την τελευταία φορά που χιόνισε. Δεν χρειάζεται όμως να νευριάζεις. Τουλάχιστον όχι πριν εφαρμόσεις τις τακτικές που θα σου προτείνουμε ώστε το σεξ να μην διαρκεί όσο η απόσταση από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα.

1.Μην του φωνάζεις όταν τον πετυχαίνεις να αυτοϊκανοποιείται ή να βλέπει πορνό. Αν του επιτρέπεις να φτάνει σε οργασμό και εκσπερμάτωση μόνο όταν κάνετε σεξ (δηλαδή 3-4 φορές την εβδομάδα εκτός κι αν έχεις περίοδο ή πονοκέφαλο) τότε θα τελειώνει πιο γρήγορα από αυτό που θα περίμενες και θα χρειαζόσουν για να τον ακολουθήσεις στην κορυφή.

2. Παίξε σύστημα με τάιμ άουτ. Πάνω που θα τον βλέπεις να είναι έτοιμος για να πηδήξει το αυλάκι θα τραβιέσαι και θα τον αφήνεις να χαμηλώνει. Ε αν το κάνεις δύο με τρεις φορές θα δεις ότι θα κερδίσεις ένα έξτρα 5-7λεπτο. Κάτι είναι κι αυτό.

3. Τα προκαταρκτικά γεννήθηκαν για την επιμήκυνση. Κρατήστε λίγο παραπάνω και βάλε τον να εστιάσει περισσότερο στην δική σου περιοχή παρά εσύ στην δική του. Τουλάχιστον έτσι θα εξασφαλίσεις ότι θα τελειώσεις κι εσύ κάποια φορά. Δεν θα συμβαίνει κάθε φορά, αλλά μία στις δύο θα την ευχαριστιέσαι.

4. Είναι και ζήτημα "κράνους". Το προφυλακτικό είναι δεδομένα απαραίτητο, αλλά ας μην κρυβόμαστε, μειώνει την ικανοποίηση στην αίσθηση. Ε, πόνταρε σε αυτό. Βρες και κάτι πιο παχύ σε υλικό και όλο και κάτι καλύτερο θα δεις.

5. Εναλλαγές. Είναι κάτι σαν τη γυμναστική. Στους κοιλιακούς για παράδειγμα για να δεις πιο γρήγορα αποτέλεσμα χρειάζεται να κάνεις απότομες εναλλαγές στα σετ. Έτσι κ εδώ. Πήγαινε από διείσδυση σε στοματικό κι από στοματικό σε διείσδυση.

6. Δύσκολες στάσεις. Να και κάτι καλό που έχουν οι ταινίες πορνό. Δεύτερο καλό. Βλέπει κάτι περίεργες στάσεις και θέλει να τις εφαρμόσει. Κι εσύ γκρινιάζεις. Αν όμως τις δοκιμάσετε θα δεις ότι βοηθούν να κρατήσει περισσότερο. Γιατί σίγουρα θα δυσκολευτείτε να βρείτε πως θα κουμπώσετε και μέχρι να νιώσετε άνετα θα πάρει κανένα 5λεπτο.