Θέλω να πιστεύω ότι έχεις δει την αγαπημένη μου σειρά, τα Gilmore Girls. Αν όχι, θα ήθελα να ρίξεις μια ματιά γιατί μιλάει κατευθείαν στην ψυχή μου, αυτό σημαίνει είτε ότι δεν ωρίμασα ποτέ είτε ότι είναι διαχρονική επειδή μπορώ να ταυτιστώ μαζί της από τότε που πρωτοβγήκε (να ήμουν δημοτικό;), μέχρι και σήμερα που βλέπω τα πρώτα -άντα (έστω τριάντα) να αχνοφαίνονται στο ορίζοντα. Ε και που λες, θυμάμαι εκείνο το επεισόδιο που χωρίζει η μικρή (για πρώτη φορά) και η μαμά της δεν την αφήνει να πονέσει/κλάψει/θρηνήσει για το χαμένο της έρωτα και λέω να μοιραστώ μαζί σου αυτά τα 11 πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν ισχύσει το χειρότερο σενάριο και σε παρατήσει ο αλήτης (μακριά από μας).

breaking-up-with-me

1. Μπορεί να σου πάρει αρκετό χρόνο να το συνειδητοποιήσεις. Αν δε σου είχε δώσει τα σημάδια ώστε να προετοιμαστείς, μπορεί να νομίζεις ότι σου κάνει πλάκα ή απλά να χρειάζεται να περάσει καιρός για να το χωνέψεις - μα να σε χωρίσει ο Κώστας;

please-stop

2. Ο καθένας θα σου λέει ό,τι του έρθει για να νιώσεις καλύτερα. Δε θα νιώσεις όμως, στο λέω από τώρα. Από λόγια παρηγοριάς, άλλο τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις.

cool-jennifer-lawrence

3. Σαν να λέμε '' Σιγά το αγόρι που έχασες, μπορείς να βρεις πολύ καλύτερο''. Μα εμείς αυτόν θέλουμε, κύριος!

thank-you

4. Η' κάτι σαν ''Ποτέ δε μας άρεσε αυτός ο τύπος για σένα''. Hello! Είναι το τελευταίο πράγμα που μας νοιάζει αυτή τη στιγμή βασικά - αχ Κωστή, τι μας έκανες.

breaking-up-charli-xcx

5. Όλη αυτή η μουσική για σένα που θρηνείς, μπορεί να σε ρίξει ακόμη περισσότερο. Νομίζεις ότι ξεσπάς αλλά μήπως πέφτεις περισσότερο; Όπως και να το κάνουμε, ένας Ρέμος τραβιέται σε τέτοιες φάσεις.

wallow-lorelai

6. Θα θες να πέσεις στα πατώματα, να το κάνεις! Αν δεν πέσεις δε θα σηκωθείς. Χρειάζεται να βγάλεις από μέσα σου όλο αυτό τον πόνο που νιώθεις γιατί αν καταπιεστείς μπορεί να την πληρώσει κάποιος που δε φταίει καν, η επόμενη σχέση σου για παράδειγμα.

30-rock-consoling

7. Οι φίλοι σου θα κουραστούν λίγο, αλλά επειδή είναι πραγματικοί φίλοι δε θα πουν τίποτα. Πόσες φορές πια να σου πουν τα ίδια και τα ίδια; Καταλαβαίνω όμως και σένα που θες να αναλύσεις την ίδια ιστορία 500 φορές.

marnie-girls-stalking

8. Θα κολλήσεις στην οθόνη του κινητού/υπολογιστή/τάμπλετ. Θα αναρωτιέσαι πως είναι και τι κάνει, αν βγήκε, αν έκανε καμία add. Από εκεί που δε σκεφτόσουν να τον stalkάρεις, τώρα πια πιο συχνά θα μπαίνεις στο δικό του προφίλ παρά στο δικό σου.

you-betrayed-me

9. Θα νιώσεις ενοχές. Πολλές ενοχές. Είτε έκανες κάτι και σε χώρισε, είτε όχι. Θα θυμάσαι όλα τα στραβά της σχέσης, όλους εκείνους τους τσακωμούς που νιώθεις ότι έφταιξες και θα μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή. Καλά, χαλάρωσε λίγο, τώρα πάει έγινε.

insecure-oth

10. Και λίγο θυμό. Είπαμε, δε φταις μόνο εσύ. Εκτός κι αν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου, οπότε μάλλον καλά κάνεις και τα βάζεις με τον εαυτό σου.

no-boy-tina

11. Θα σου πάρει αρκετό χρόνο για να πειστείς ότι αυτό δεν είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο (όπως νομίζεις). Αύριο - μεθαύριο που θα ερωτευτείς ξανά, θα θυμάσαι πως έκανες για τον Κωστάκη και θα γελάς μέχρι δακρύων.

xx