Οποια πει ότι δεν έχει κατασκοπεύσει πρώην της ακόμη κι ένα χρόνο μετά το χωρισμό, ή δεν τον θέλησε ποτέ τον τύπο ή απλά λέει ψέμματα. Πλέον, χωρίς να τον σβήσεις και να φανείς κομπλεξική, μπορείς να βλέπεις πολύ λιγότερο έως και καθόλου τί ανεβάζει στο facebook. Καιρός δεν ήταν και γι' αυτό; Φυσικά και ήταν! 

Βέβαια, κάτι τέτοιο έχει και τις προϋποθέσεις του. Το facebook που είναι πάντα πιο πονηρό, σου δίνει ένα κίνητρο να δημοσιοποιήσεις την καινούρια σου σχέση με το κλασικό relationship status. Κάπως έτσι, όταν από single το γυρνάς in a relationship με τον τάδε, το facebook σας σταμπάρει. Όταν μετά από καιρό, γίνεσαι και πάλι single, το facebook (που είναι μανούλα σε κάτι τέτοια) καταλαβαίνει ότι κάτι πήγε στραβά και επειδή σ' αγαπάει πολύ (εδώ γελάμε) σε προστατεύει από τις δημοσιεύσεις του ενοχλητικού πρώην σου.

Από σήμερα, με το που βγάζεις το relationship status σου, αντί να πεταχτεί ένα χέρι για να σου δώσει ένα χαρτομάντιλο και να σκουπίσεις τα δάκρυα σου, πετάγεται μια σειρά από σωτήριες επιλογές. Μπορείς, που λες, να επιλέξεις να μη βλέπεις τίποτα από εκείνον (λες και δεν υπάρχει) ή απλά να βλέπεις λιγότερα ή να μη βλέπει τόσα κι εκείνος από σένα. Πρέπει να είσαι μεγάλη ψυχή για να μην τον αναγκάζεις να βλέπει τις δικές σου δημοσιεύσεις πάντως!
Επίσης, δε θα προτείνεται το όνομα του όταν ξεκινάς να γράφεις ένα μήνυμα ή όταν πας να taggάρεις άτομα σε μια φωτογραφία - μιας και λάθη γίνονται συχνά!

Μετά από τόσες ρυθμίσεις και κακό, για να σε δω, γυρνάς στον πρώην ή όχι;

5 άτομα που πρέπει να πετάξεις από το facebook