Αν το πω έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου, δε θα ακουστεί όμορφα και θα ξεσηκωθείτε όλες εσείς που αγαπάτε τα σκυλιά, είστε και πολλές πανάθεμα σας. Ας πούμε ότι δεν είμαι και τόσο dog friendly, τον λόγο δεν τον ξέρω αλλά πίστεψε με τον ψάχνω. Ακόμη κι εγώ, που λες, μπορώ να παραδεχτώ ότι αγόρι που έχει σκύλο παίρνει πολλούς extra πόντους. Μου χτυπάει ένα καμπανάκι όπως όταν ένα αγόρι κρατάει μωρό ή παίζει με παιδάκι ή ξέρει να μαγειρεύει, κάπως έτσι τον φαντάζεσαι - αναγκαστικά - ως τον ιδανικό άντρα που θα μπορούσες να βρεις και τα μάτια σου παίρνουν μορφή καρδιάς, πεταλούδες πετούν αμέριμνες, το σύμπαν γεμίζει χρυσόσκονη, αγάπη παντού.

Γιατί ένα αγόρι που έχει σκύλο θα είναι το ιδανικό αγόρι για σχέση; Ορίστε 5 λόγοι που θα σε κάνουν να βγεις για boy hunting στα πάρκα της γειτονιάς!

1. Προφανώς και αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Άτομο που δεν έχει συνέπεια, υπευθυνότητα και δεν κάνει θυσίες, δεν μπορεί να έχει σκύλο. Τώρα αν φροντίζουν το τετράποδο όλοι μαζί οικογενειακώς είναι άλλη υπόθεση, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα υπευθυνότητας - στοιχείο απαραίτητο για να τα βρείτε 100%. Δε θα περάσουν 2 μέρες χωρίς να σε πάρει τηλέφωνο, δε θα ξεχάσει την κοινωνική υποχρεώση που έχετε να πάτε και σίγουρα έχει μάθει να τα προλαβαίνει όλα, άρα είναι οργανωμένος, άρα τον θέλουμε, άρα τον θέλουμε πολύ.

2. Δε φοβάται τη δέσμευση. Το να έχεις σκύλο δεν είναι εύκολη υπόθεση, θέλει αφοσίωση και διάθεση για μακροχρόνια δέσμευση. Ένα αγόρι που παίρνει σκύλο και αποφασίζει να τον προσέχει, δε φοβάται να κολλήσει με κάτι, να δεσμευτεί, να θυσιάσει ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού του για ένα σκοπό - ακόμη κι αν ξέρει ότι δε θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

3. Είναι προσεκτικός και θέλει να φροντίζει τους γύρω του. Ε το παιδί είναι κελεπούρι, τί να λέμε τώρα! Μπορεί να απέχει πολύ από το να έχεις παιδί, αλλά για τα 20 δεν παύει να είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Από ένα σημείο και μετά, δένεσαι τόσο πολύ με τον σκύλο σου που τον βλέπεις σαν άνθρωπο, οπότε τον προσέχεις ακόμη πιο πολύ, πρώτα φροντίζεις αυτόν και μετά τον εαυτό σου. Μία τέτοια συνήθεια προπονεί το αγόρι σου μια χαρά για τη σχέση σας - άντε τυχερή!

4. Θα έχεις κι εσύ σκύλο, χωρίς να έχεις όλες τις ευθύνες. Για σένα που σου αρέσουν πολύ τα σκυλιά είναι η ευκαιρία της ζωής σου! Θα μπορείς να παίζεις με τον σκύλο του αγοριού σου, να τον βγάζεις βόλτα, να βγάζετε σέλφι παρέα (έλα, σε ξέρω) και να μην έχεις όλες τις υποχρεώσεις που έχει το αφεντικό του. Φυσικά αν ποτέ χωρίσετε *χτυπάω ξύλο* θα σε πονέσει διπλά, αλλά ελπίζω να μη γίνει ποτέ αυτό.

5. Αν κερδίσεις τον σκύλο, κερδίζεις και το αφεντικό του. Έτσι πάνε αυτά. Αν το σκυλί δεν ξεκολλάει από πάνω σου, θα πάρεις πολλούς extra πόντους συμπάθειας από το αφεντικό του. Όσο σε γοητεύει εσένα να τον βλέπεις να ασχολείται με τον σκύλο του, άλλο τόσο θα γοητευτεί κι αυτός που βλέπει ότι δίνεις προσοχή σε κάτι που του έχει τόσο μεγάλη αδυναμία.

Κι αν θέλεις να του βρεις ταίρι, το doggrin είναι εδώ!