Προσπαθήσαμε τόσες μα τόσες φορές να μπούμε στο μυαλό τους, να καταλάβουμε τι σκέφτονται, πώς το σκέφτονται, τί νιώθουν, τί παρατηρούν, τί στο καλό τους ενδιαφέρει σ' ένα κορίτσι. Ωραία τα περιποιημένα μαλλιά, το τέλειο κορμί, η εμφάνιση που δεν έχει μισό λαθάκι, αλλά μόνο αυτά τους απασχολούν άραγε; Φυσικά και κάθε άτομο είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικές προτεραιότητες στα χαρακτηριστικά που αναζητάει στο άλλο του μισό. Ξέρεις όμως τί άλλο μπορεί να τον τραβάει σε σένα πέρα απ' όσα ξέρεις ήδη; Για πάρε μερικές ιδέες εδώ:

1. Να είσαι δραστήρια. Ένα βασικό στοιχείο στον έρωτα και τη σχέση είναι και ο θαυμασμός. Αν βλέπει ότι καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα, έχεις ενδιαφέροντα και ασχολείσαι με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, τότε θα ανέβεις πολύ στα μάτια του. Προφανώς και δεν αξίζει να γίνεις πολυμίξερ για να τον ευχαριστήσεις, αλλά που ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις ενδιαφέροντα που δεν ήξερες καν ότι θα σου ταίριαζαν!

2. Άσε κάτω το κινητό σου. Το να είσαι 100% εκεί, απολαμβάνοντας την παρέα του και χωρίς να αγχώνεσαι για τον κωδικό του wifi και το αν ανέβηκε η φωτογραφία σου στο instagram, μπορεί να σε κάνει πολύ γοητευτική σ' αυτές τις εποχές που ζούμε. Τουλάχιστον για μένα, ένα αγόρι σίγουρα θα έπαιρνε extra credits αν είχε το μυαλό του στο ραντεβού μας και όχι στα likes.

3. Να διαβάζεις βιβλία. Δεν έχουμε όλες τα ίδια γούστα, αλλά ένα βιβλίο που σ' ευχαριστεί θα μπορούσε να κάνει την προσωπικότητα σου ακόμη πιο ενδιαφέρουσα - νέα θέματα συζήτησης, ανταλλαγή απόψεων κλπ. Εξάλλου, αν νόμιζες ότι όλα τα αγόρια ενδιαφέρονται για βιντεοπαιχνίδια και ταινίες μόνο, απλά αναρωτιέμαι, πόσο καιρό απέχεις από το boy haunting;

4. Να ενδιαφέρεσαι πραγματικά. Αν κάνεις ερωτήσεις και νοιάζεσαι έστω και λίγο γι' αυτά που σου λέει, για το πώς πέρασε τη μέρα του, πώς πήγε η δουλειά του ή το μάθημα που έδινε, σίγουρα έχεις κερδίσει κάτι παραπάνω από την εκτίμηση του.

5. Έκπληξη! Από τα πιο απλά, στα πιο σύνθετα. Μια καλή και ευχάριστη έκπληξη είναι να δει πως θυμάσαι κάτι που σου είχε αναφέρει μήνες πριν και που φαινόταν ασήμαντο για να το θυμάσαι. Μια πιο σύνθετη έκπληξη είναι ένα δώρο στο άσχετο ή ένα γλυκό από τα χέρια σου ή εισιτήρια για τη συναυλία που γίνεται στην πόλη σας και δε θέλει με τίποτα να χάσει!

6. Να έχεις άποψη. Και να μην είσαι εκτός τόπου και χρόνου - φυσικά αυτό είναι καλό πρώτα για σένα κι έπειτα γι' αυτόν. Να είσαι ενημερωμένη, να ξέρεις τι τρέχει στον κόσμο μας, μια σημαντική εξέλιξη σε κάποιο εθνικό ή διεθνές ζήτημα κλπ. 

7. Να είσαι καλή σ' αυτό που κάνεις. Δε μας απασχολεί ποιο δρόμο επέλεξες να ακολουθήσεις σε σπουδές και επαγγελματικά, αρκεί σ' αυτό που διάλεξες να είσαι πραγματικά καλή. Κανένα επάγγελμα δεν είναι κατώτερο από τα άλλα, ειδικά αν γίνεις η μάστερ του είδους σου.

8. Αχ αυτή η μαγειρική σου! Είναι δυνατόν να μην την εκτιμήσει; Αν φτιάχνεις το αγαπημένο του φαγητό ή τα πιο τέλεια κέικ, θαρρώ πως του έχεις κλέψει το στομάχι στα σίγουρα και κατά 99,9% και την καρδιά.

9. Να γελάς με την καρδιά σου. Αν δεν τον βρίσκεις αστείο και δεν έχει ακούσει ούτε μια φορά το πραγματικό σου γέλιο, τότε τί κάνεις μαζί του παιδάκι μου;

10. Πείραζε τα μαλλιά σου όσο θες. Για κάποιο περίεργο λόγο αυτά τα (περίεργα) πλάσματα το θεωρούν πολύ σέξι! 

11. Κόκκινο κραγιόν. Περίμενες τώρα αυτός να ξέρει ότι φέτος είναι της μόδας τα σκούρα χείλη; Κόκκινο θέλει βέβαια! Καιρός να του κάνεις το χατήρι μια στο τόσο.

12. Μην προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει. Άδικος κόπος! Αυτό θα συμβεί από μόνο του κάποια στιγμή και καλύτερα να μην του δίνεις λόγο να αγχώνεται για σένα.

13. Δείξε πόσο τον εμπιστεύεσαι. Πες του ένα μυστικό ή έστω κάτι που δεν έτυχε να ξέρει κανείς μέχρι τώρα, θα τον κάνει να νιώσει πολύ ξεχωριστός.

14. Να καλέσεις αυτόν όταν χρειάζεσαι κάποιον. Είτε επειδή είσαι άρρωστη και χρειάζεσαι φάρμακα, είτε επειδή βρέχει πολύ και αναρωτιέσαι αν είναι εδώ γύρω για να σε μαζέψει, είτε επειδή χάλασε το αυτοκίνητο σου στη μέση του δρόμου και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Απ' όλα όσα σου έγραψα, σ' αυτό εδώ βάζω καμιά δεκαριά θαυμαστικά για να μην το ξεχάσεις με τίποτα!