Το φθινόπωρο είναι εδώ, ο χειμώνας είναι μια ανάσα πιο πέρα και τα καλύτερα fashion trends έχουν την τιμητική τους. Ήρθε επιτέλους αυτή η φάση που κρύβεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα και κατεβάζεις από την ντουλάπα τα πιο χοντρά, τα μακρυμάνικα, τα μάλλινα και όλα αυτά τα αγαπημένα μου χειμερινά ρούχα. Μη βιαστείς να πετάξεις/χαρίσεις τίποτα από τα περσινά σου ρούχα λοιπόν πριν τσεκάρεις τα πιο hot fall fashion trends!

1. Τζιν που φτάνει αρκετά πιο πάνω από τον αστράγαλο με εντυπωσιακά τακούνια. Το τζιν δεν είναι ποτέ εκτός εποχής, ό,τι απόχρωσεις κι αν έχει, ανεξάρτητα από το μήκος ή το φάρδος, το κόψιμο ή τις ραφές, θα είναι παντός καιρού να το θυμάσαι. Δοκίμασε να κοντύνεις το τζιν σου λοιπόν ή απλά να ξεθάψεις αυτό που φτάνει πιο πάνω από τον αστράγαλο για να το συνδυάσεις με τα μαύρα και εντυπωσιακά τακούνια που πήρες στις εκπτώσεις. Όσο ξεχωριστά/διαφορετικά/εκκεντρικά είναι, τόσο πιο πολύ μας κάνουν! 

2. Ώμοι έξω. Όχι δε χρειάζεται να είναι καλοκαιρινό ένα μπλουζάκι για να αφήνει τους ώμους σου έξω. Μπορεί να είναι μια τέλεια μαρινιέρα με μανίκι 3/4 ή ένα απλό μονόχρωμο μπλουζάκι. Σίγουρα έχεις κάτι απ' αυτά αρκεί να ψάξεις λίγο καλύτερα στην ντουλάπα σου. Ιδανικά, μπορείς να το συνδυάσεις με pencil φούστα ή με το ακριβώς από πάνω fashion trend.

3. Saddle bag. Φέτος άσε στην άκρη τις τεράστιες τσάντες που κρατάς εδώ και μερικές σεζόν, οι μικρές και χαριτωμένες τσάντες είναι και πάλι εδώ. Ευκαιρία να κρατάς τα απαραίτητα και μόνο! Καφέ, μαύρο, μπλέ, τα χρώματα που επικρατούν στις κλασικές saddle bags της ντουλάπας μας.

4. Η φάση είναι orange is the new black. Προσωπικά δεν πεθαίνω μ' αυτό το χρώμα, θα μπορούσα άνετα να ζήσω χωρίς αυτό και κυρίως χωρίς να το δω σε παντελόνια,τσάντες και μπλουζάκια. Φαίνεται όμως ότι είναι αρκετά trendy φέτος, οπότε αν έκανες μια αποτυχημένη αγορά σε αποχρώσεις του πορτοκαλί στο παρελθόν, φέτος είναι η ευκαιρία σου να ρεφάρεις.

5. Ρούχα στο ... χρώμα του αίματος; Μακάβριο αλλά ΝΑΙ! Ειδικά αν τα βρίσκεις και σε σουέντ βερσιόν. Δεν περιμένω να έχεις ένα τέτοιο χρώμα στην ντουλάπα σου (αν το έχεις φυσικά συγχαρητήρια) αλλά μιας και πρόκειται για μια τόσο ξεχωριστή απόχρωση, θεωρώ ότι ένα μπλουζάκι ή ένα παλτό σ' αυτό το χρώμα, θα αποτελούσε ένα εξίσου ξεχωριστό κομμάτι. Μαζί με το πορτοκαλί αποτελούν τοπ τα χρώματα της σεζόν, οπότε προσπάθησε να τα αγαπήσεις και να τα συνηθίσεις.

6. Ankle Boots. Τις έχεις από προηγούμενες σεζόν είμαι 100% σίγουρη. Δε με νοιάζει αν τις έχεις βαρεθεί, δε με νοιάζει αν υποσχέθηκες να τις δώσεις στην ξαδέρφη σου, πρέπει να τις κρατήσεις γιατί αποτελούν ένα τέλειο κομμάτι γι' αυτή τη σεζόν. Με φούστες, με τζιν, με φορέματα, με οτιδήποτε θέλεις να τις φορέσεις να ξέρεις πως μπορείς.

Μπορείς να βρεις εδώ τα fall makeup trends που θα λατρέψουμε φέτος!