Κάθε εποχή, φέρνει τα πάνω κάτω σε ρούχα, μαλλιά, νύχια και μακιγιάζ. Καινούριες αποχρώσεις μπαίνουν στο παιχνίδι, αγαπημένες τεχνικές, διαφορετικά στιλ, άλλοτε να τονίζουν χείλη ή μάτια, με φυσικούς ή πιο ζωηρούς τόνους. Φέτος, το focus γίνεται αποκλειστικά στα μάτια και στο έντονο βλέμμα, το κόκκινο κραγιόν ποτέ δεν είναι εκτός μόδας, ενώ το contouring φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Ένα ελαφρύ blush είναι απαραίτητο φυσικά κι αυτή τη σεζόν για ένα ολοκληρωμένο και τέλειο μακιγιάζ.

1. Κόκκινο φλογερό κραγιόν. Το πλέον αγαπημένο, το σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας. Όταν είναι να φύγει, θα είναι για να δώσει τη θέση του στο nude, αλλά όταν είναι να επιστρέψει, το comeback είναι δυνατό.

2. Double - winged lines στα μάτια. Τα μάτια γίνονται πιο έντονα από ποτέ, μιας και χαράζουμε διπλή γραμμή στο πάνω και κάτω μέρος τους με έντονο τελείωμα στην άκρη. Αν τη βάλεις λίγο άτσαλα ή πιο έντονα απ' ό,τι πρέπει, καθόλου δε μας πειράζει. Και πάλι μέσα στη μόδα θα είσαι!

3. Blush blush blush. Μπορεί να αλλάξει όλο το πρόσωπο! Ποιοί τόνοι είναι της μόδας; Απαλό ροζ, ροδακινί και οποιοσδήποτε άλλος κάνει το πρόσωπο σου να δείχνει σαν να περπάτησες για λίγο γρήγορα και κοκκίνισαν τα μάγουλα σου. Ναι αυτό είναι το ιδανικότερο blush που θα μπορούσες να έχεις φέτος.

4. Heavy Metal. Ό,τι λαμπυρίζει κι έχει ασημένια ή χρυσή ή μεταλλική απόχρωση είναι στα απόλυτα must του μακιγιάζ σου. Αν αποφασίσεις ότι δε θες τόση μαυρίλα αλλά προτιμάς κάτι πιο λαμπερό, εγώ είμαι μαζί σου. Το βλέμμα σου θα είναι και πάλι έντονο - σε χρυσές/ασημένιες αποχρώσεις βάζεις μόνο μια γραμμή στο πάνω μέρος.

5. Vampire Diaries. Η' αλλιώς τα χείλια της μπουνιάς. Σκούρο, σκούρο, πολύ σκούρο. Χρειάζεται να το υποστηρίζεις, αλλά αν σου πάει, πιστεύω ότι μπορείς να ξεχωρίσεις πολύ εύκολα μ' αυτό το μακιγιάζ. Τα σκούρα χείλη είναι πολύ της μόδας, μπορεί να μη βγάζουν τη θηλυκότητα που βγάζει το κόκκινο, αλλά έχουν κάτι άγριο και σαγηνευτικό. Goth lips λοιπόν για μοναδικές εμφανίσεις!

6. Lash out. Η μάσκαρα, οι ψεύτικες βλεφαρίδες και οι προσθετικές τουφίτσες, θα σου φανούν χρήσιμες και φέτος. Το βλέμμα έχει άλλο χαρακτήρα, οι βλεφαρίδες μοιάζουν ''εύθραυστες'' και τα μάτια αναδεικνύονται πιο πολύ από ποτέ.

Ρίξε μια ματιά στη gallery για να πάρεις ιδέες!

Φωτογραφίες