Για ένα λόγο έχω να παραδεχτώ το καλοκαίρι, για τα παγωτά του. Και για έναν ακόμη, για τις όμορφες αέρινες φούστες του. Κάπως έτσι, με το ένα πόδι μόλις να βγαίνει από το τελευταίο μπάνιο στην παραλία και με το άλλο πόδι έτοιμο να μπει σε κάλτσες και μπότες, είπαμε να κάνουμε έναν ωραίο συνδυασμό. Μπορεί να τα έχω βάλει με όλες εκείνες που βάζουν σορτσάκια με ugg, αλλά όσες θέλετε να φορέσετε την αγαπημένη σας φούστα με ένα πουλόβερ, να ξέρετε είστε πολύ μπροστά!

Ορίστε μερικές ιδέες για την εποχή skirt and sweater:

Όπου η φούστα είναι κάπως εφαρμοστή στη μέση, τότε ένα πιο φαρδύ πουλόβερ είναι ό,τι πρέπει. Απόφυγε να επιλέξεις δυο φαρδιά κομμάτια γιατί δε θα είναι και τόσο κολακευτικά. Σίγουρα όμως οι γόβες είναι μια πολύ safe επιλογή, μιας και δίνουν περισσότερο μήκος στο πόδι, αφαιρώντας νοητά φάρδος από το outfit. Μια τσάντα σε έντονη απόχρωση μπορεί να αποδειχτεί το highlight του ντυσίματος!

Ένα λευκό πουλόβερ είναι πάντα εύχρηστο και ξεχωριστό. Μπορείς να το φορέσεις με μια λευκή φούστα ή σε αποχρώσεις σκούρο μπλε/ μαύρο/γκρι και τα λοιπά. Και τα sneakers καλά είναι σε περίπτωση που η περίσταση δε σηκώνει τακούνι, ίσα ίσα που δίνουν μια πιο απλή νότα στο ντύσιμο σου. Μια εντυπωσιακή τσάντα ή statement κοσμήματα είναι απαραίτητα για να κάνεις το outfit σου μοναδικό.

To total black look πρέπει να υπάρχει βασικά για το χειμώνα, όχι ότι το καλοκαίρι δεν μπορείς να ντυθείς στα μαύρα, αλλά το μαύρο ρούχο είναι λες και φτιάχτηκε για τα κρύα, τα χιόνια, τις βροχές και για τις χειμερινές ξεχωριστές εμφανίσεις. Ένα βαρύ πουλόβερ μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με μια πιο λεπτή φούστα, ειδικά αν έχει λεπτομέρειες δαντέλας όπως η συγκεκριμένη της φωτογραφίας. Οι γόβες είναι must γι' αυτό το ντύσιμο - δε νομίζω ότι κανένα άλλο παπούτσι μπορεί να ταιριάξει καλύτερα.

Θέλεις κάτι πιο απλό; Γίνεται! Φούστα κοντή, με πουλόβερ από μέσα (γιατί αλλιώς θα το καλύπτει και θα είναι σαν να μη φοράς τίποτα!) για extra θηλυκότητα και ένα τζιν τζάκετ για να κάνουμε το ντύσιμο απόλυτα ταιριαστό για κάθε casual περίσταση. Φλατ παπούτσι για τον ίδιο σκοπό και απλή τσάντα, είτε clutch είτε ό,τι άλλο σε βολεύει. Τώρα αν εσύ θες να βάλεις εντυπωσιακά σκουλαρίκια, εγώ δε θα σου πω όχι, να το ξέρεις.

Μίνιμαλ και σικ. Μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο που είναι και της μόδας πάλι, pencil φούστα που δε βγαίνει από τη μόδα ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα και ένα φαρδύ πουλόβερ σε ανοιχτή απόχρωση. Ό,τι τσάντα και να κρατήσεις νομίζω αυτό το outfit δεν πάει πιο πάνω, έχει αγγίξει την τελειότητα, πόσο ακόμη ν' ανέβει δηλάδη;

Όλα φαρδιά. Εγώ και όσες δεν είχαμε την τύχη να φτάσουμε τα δυο μέτρα, καλύτερα ας περιοριστούμε στα παραπάνω ντυσίματα. Ένα ντύσιμο σαν το εικονιζόμενο θέλει τρια βασικά πράγματα: ύψος μπασκετμπολίστα, το πιο μακρύ πόδι του σύμπαντος και συγκεκριμένα κιλά. Για εσας τις τυχερές, να πω ότι ένα φαρδύ πουλόβερ στο χρώμα της καραμέλας (στα δικά μου μάτια έτσι φαίνεται) μαζί με μια φαρδιά ασύμμετρη φούστα σε ανοιχτές αποχρώσεις, θέλει μποτάκι με τακούνι ή χωρίς (είπαμε, είσαι και δυο μέτρα) αυστηρά σε αντίστοιχες αποχρώσεις. 

Καλό φθινόπωρο είπαμε;