Η σχολή ξεκίνησε κι εσύ δεν ξέρεις τι παπούτσι να βάλεις! Πώς να ξέρεις δηλαδή, αφού και ο καιρός είναι ό,τι να ναι και στη σχολή βλέπεις τα πάντα και θέλεις μια safe επιλογή.

Οι παρακάτω πέντε προτάσεις θα σου λύσουν τα χέρια! Ε… συγγνώμη, τα πόδια ήθελα να πω! :P


1.    Σταράκια


Αγαπημένα σταράκια, άνετα, στυλάτα, φοριούνται με τζινάκι, φορμίτσα μέχρι και φουστάνι –ανάλογα βέβαια το φουστάνι. Τα αγαπάμε και ένα yolo girl πρέπει οπωσδήποτε να έχει! Θα τα λιώσεις στη σχολή, καθώς είναι παντός τόπου και χρόνου!

Δες εδώ 8 super άνετα looks για τη σχολή.

2.    Αθλητικά


Για πιο sporty τύπισσες, η υπέρτατη άνεση και βολικά για ακόμα έναν λόγο: μπορείς καπάκι μετά τη σχολή, να πας γυμναστήριο. Κυκλοφορούν άπειρα σχέδια και χρώματα, εμείς προτιμάμε τα πιο απλά –μην σε πουν και κάγκουρα- που φοριούνται και με τζιν. 

Τσέκαρε εδώ 10 καθημερινά fashion mistakes που πρέπει να αποφύγεις!

3.    Τύπου Birkenstocks


Καλοκαίρι, σε περίοδο εξεταστικής, για πιο εναλλακτικές yolιτισσες. Είναι στη μόδα, είναι πολύ ιδιαίτερα, ταιριάζουν στο στυλ της σχολής και -φυσικά!- είναι άνετα.

Δες εδώ 20 κομμάτια που κάθε φοιτήτρια πρέπει να έχει στη ντουλάπα της!

4.    Τύπου Oxfords


Λατρεμένα! Με σωλήνα μαύρο παντελόνι ή ακόμα και με ένα φόρεμα, αυτά τα παπούτσια χαρίζουν στυλ, φοριούνται όλη μέρα και απευθύνονται σε εσένα ου είσαι πιο σοβαρή, λιγότερο χύμα και περισσότερο corporate. Ιδανικά για εσένα που μετά ή πριν δουλεύεις κιόλας.

5.    Μποτάκια


Τι να πούμε για τα μποτάκια, όλες τα ξέρετε, όλες τα αγαπάτε, όλες τα προτιμάτε σε περιπτώσεις που θέλεις άνεση και στυλ, ακόμα κι αν βρέχει καταρρακτωδώς. Πώς να δείχνεις όμορφη μια βροχερή ημέρα;