Κάπου μετά τα μέσα Αυγούστου, αφού έχεις κουραστεί να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι (τι κούραση κι αυτή!), να λείπεις συνεχώς από το σπίτι σου, να μη βλέπεις καθόλου τους φίλους σου και να είσαι διαρκώς σε διακοπές με αδέρφια, ξαδέρφια και τα σχετικά... είναι που αρχίζει και σου λείπει το σχολείο. Θα σου έλεγα ξάπλωσε και θα σου περάσει, αλλά μιας και το ένιωθα και γω κάθε χρόνο σχεδόν, ξέρω πολύ καλά πως είναι. Επίσης ξέρω και για ποιους ακριβώς λόγους μπορεί να θέλεις να επιστρέψεις στα θρανία και να αφήσεις πίσω μπάνια, παγωτά και βόλτες!

1. Έχεις βαρεθεί πια να είσαι όλη την ημέρα με τα μικρά σου αδερφάκια και ξαδερφάκια, να σου πειράζουν τα πράγματα, να κλαψουρίζουν και να θέλουν διαρκώς να παίξεις μαζί τους. Το babysitting κάθε βράδυ σχεδόν ώστε να μπορούν να βγαίνουν οι γονείς σου που το πας;

Your little siblings have been annoying you endlessly.

2. Οι γονείς σου κανονίζουν το πρόγραμμα και δεν μπορείς να μην ακολουθείς, πρωινό ξύπνημα, παραλία μέχρι το μεσημέρι το πολύ, ύπνος με τις ώρες το απόγευμα, σε αγχώνουν για τη νέα χρονιά με την πρώτη ευκαιρία, σε βάζουν να τους υποσχεθείς από την ξαπλώστρα ότι θα διαβάζεις από δω και πέρα, ε σκέτο μαρτύριο.

Your parents still expect you to abide by their rules.

3. Όσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο έχεις, τόσο πιο πολύ πρέπει να βοηθάς στις δουλειές του σπιτιού. Ναι ξέρω, προτιμάς να διάβαζες Άλγεβρα ή Φυσική καλύτερα.

You're so over your Summer job.

4. Σου έχουν λείψει τόσο πολύ οι φίλοι σου απο το σχολείο! Τα παιδιά που βρήκες για παρέα στις διακοπές είναι μια χαρά κι αυτά, αλλά σαν τους συμμαθητές σου κανείς!

Seeing your college friends will be the BEST reunion.

5. Τι εννοείς περιμένεις να γυρίσεις στο σχολείο και οι γονείς σου στη δουλειά για να τρώς ό,τι θέλεις εσύ τα μεσημέρια; Κάπως έτσι, τα φασολάκια που άφησε η μαμά σου στην κουζίνα για να τα βρεις μετά το σχολείο, γίνονται μια ωραιότατη τυρόπιτα από το φούρνο.

Your spanking-new apartment is awaiting your arrival.

6. Το ήρεμο καλοκαίρι με τους γονείς σου δίνει τη θέση του στα σχολικά πάρτι της νέας σεζόν (αρκεί να μην ντυθείς έτσι!).

You'll throw insane parties.

7. Θα ξεκινήσουν καινούριες σειρές και προγράμματα στην τηλεόραση, το πρωί θα κουτουλάς από τη νύστα αλλάααα...

You'll be sleeping in late. So, so late.

8. Εύχεσαι να σε πάρει ο κολλητός σου σε κανένα αγώνα μαζί του - μήπως και γνωρίσεις κανένα καλό συμπαίκτη του!

Your heart longs for football games.

9. Ανυπομονείς να γνωρίσεις νέα άτομα, να κάνεις καινούριους φίλους, να δεις αν τα καινούρια παιδιά που θα γραφτούν στο σχολείο σου θα είναι 2 μέτρα, ξανθά με μπλέ μάτια; (Δε ζητάς πολλά!)

You'll meet new people.

10. Θέλεις σαν τρελή να δεις τον Αλέξανδρο από το διπλανό τμήμα - λες να τα φτιάξετε φέτος επιτέλους; Τόσα χρόνια σου έχει γυαλίσει!

. . . And potential love interests.

11. Έχεις ήδη στοιχηματίσει με τις φίλες σου για το ποια θα πάρει τις περισσότερες παρατηρήσεις από καθηγητές τη νέα χρονιά - να ξέρεις, τα καλά κορίτσια δεν τα κάνουν αυτά!

You plan on joining awesome clubs or groups.

12. Ε δε θέλει και πολύς καιρός για να έρθουν τα Χριστούγεννα, από τώρα έχεις σκεφτεί τι θα φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του φροντιστηρίου.

The bar scene is simply poppin'.

13. Ε θες να μάθεις και τίποτα καινούριο, να καταλήξεις κι εσύ επιτέλους για το τι θα κάνεις στη ζωή σου. Ναι γίνε η φυτούκλα που πάντα ήθελες, μια χρονιά είναι αυτή. Μπορεί να σου βγει και σε καλό το λίγο παραπάνω διάβασμα!

You're excited for your new classes.

14. Ευκαιρία να ξαναδείς και τον γλυκούλη γυμναστή που σας έφεραν, σαν να σου έλειψε λίγο.

And your school's gym.

15. Σχολείο = χειμώνας = τρώμε ό,τι θέλουμε και δε μας απασχολεί ακόμη πως θα μας μπει το μαγιό το ερχόμενο καλοκαίρι!

You're drooling just thinking about the food.

16. Ανυπομονείς να λανσάρεις τα καινούρια σου ρούχα και κούρεμα/χτένισμα στο σχολείο, να σκάσουν όλες από τα διπλανά τμήματα και να γίνεις και πρόεδρος της τάξης. Αλίμονο!

The lax dress code is just too amazing.

17. Θα έχεις μια καλή δικαιολογία να πηγαίνεις από νωρίς στο κρεβάτι, ακόμη κι αν δεν κοιμάσαι πριν τις 2 τελικά.

You even miss those all-nighters.