Εχω ακούσει πολλούς να κατακρίνουν τα άρθρα τύπου «Cosmopolitan». Ξέρετε, τις σεξουαλικές συμβουλές, εμπειρίες κι οτιδήποτε παρόμοιο. Προσωπικά, διαφωνώ μαζί τους (προφανώς αλλιώς δε θα έγραφα τέτοια άρθρα) και νομίζω πως κατά βάθος διαφωνούν και οι ίδιοι με τον εαυτό τους. Διαφορετικά, πώς εξηγείται το γεγονός ότι σε ΟΛΑ τα sites, τα άρθρα ερωτικού περιεχομένου είναι κι εκείνα με τις περισσότερες επισκέψεις; Στην τελική άλλωστε, στόχος ενός αρθρογράφου είναι να γράψει κάτι το οποίο ενδιαφέρει και ψάχνει ο κόσμος, έτσι δεν είναι;

Όπως και να ‘χει, το σεξ είναι βασικότατο τμήμα της (νεανικής) ζωής μας και προφανώς είναι κάτι που αφορά πολλούς. Παρακάτω, θα δείτε συγκεντρωμένα μερικά tips που έχω την εντύπωση πως δεν είναι καθόλου μαλακίες. Ίσα ίσα, κάποιος που θα κινηθεί με βάση αυτά, είναι πολύ πιθανό να κάνει μια επίσκεψη στα ...ουράνια. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε. Οποιαδήποτε διάψευση πριν τη δοκιμή, θεωρείται άκυρη. Έτσι απλά!

1. Αντιμετώπισε το σώμα του/της παρτενέρ σου σαν να είναι το καλύτερο και πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο. Για να πετύχεις τον στόχο σου στο έπακρο όμως, πρέπει όντως να πιστέψεις πως είναι!

2. Συζητήστε ανοιχτά και χωρίς ταμπού για το σεξ με τον/τη σύντροφό σου. Ανταλλάξτε απόψεις για το τι σας αρέσει και τι όχι και μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας. Δεν είστε 16 χρονών για να ντρέπεστε. Έλεος!

3. Μην προσποιείστε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σε μία σχέση. Το σεξ δεν είναι πυρηνική φυσική. Αν του/της πείτε τι θέλετε να αλλάξει, θα το παλέψει και στο τέλος θα βρει την άκρη. Αν αδιαφορήσει βέβαια, τον/τη σουτάρετε χωρίς δεύτερη σκέψη.4. Ξεφύγετε λίγο από τα κλασσικά σας όρια. Δε γίνεται στα 20+ να κάνετε το ίδιο σεξ με τα 15. Όπως δε θα κάνετε το ίδιο και στα 30. Be kinky…

5. Αλλάξτε τον διακόπτη κι επιχειρήστε να γίνετε αυτός/ή που θα επιζητεί την ικανοποίηση του παρτενέρ κι όχι τη δική σας. Δε φαντάζεστε πόσο ερεθιστικός είναι αυτός ο τρόπος σκέψης.

6. Γελάστε! Ξεκάθαρα πράγματα. Αν κάτι σας φανεί αστείο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μη διστάσετε να γελάσετε. Αυτή η κίνηση θα σπάσει εντελώς τον πάγο, θα αναπτύξει μια επιπλέον οικειότητα και πλέον όλα συνηγορούν πως θα περάσετε μια καθ’ όλα ερωτική βραδιά.

7. Γενικότερα διασκεδάστε το. Και πριν και κατά τη διάρκεια και μετά. Το σεξ είναι κάτι όμορφο, ωραίο κι ευχάριστο. Ποιος ο λόγος να το αντιμετωπίζεις με σοβαροφάνεια;8. Γράψτε στις ωοθήκες σαςτον στόχο του οργασμού. Όταν ξεχάσετε εντελώς αυτήν την έννοια κι αδειάσετε το μυαλό σας από ένα σωρό άχρηστα άγχη, θα σας επισκεφτεί και θα σας μείνει αξέχαστος. Εγγυημένο!


9. Βγάλτε αυτοπεποίθηση. Με το ύφος, τις κινήσεις, τις πράξεις και τη γενικότερη αύρα σας. Πρόκειται ίσως, για το νο1 αφροδισιακό διαχρονικά.

10. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος/α είναι να διαχωρίσει τη σεξουαλική επαφή σε προκαταρκτικά και ...σεξ. Δεν είναι κάτι διαφορετικό. Το ένα αποτελεί συνέχεια του άλλου και καθένα χάνει μέρος της αξίας του χωρίς το άλλο.

11. Μη φοβάστε να πείτε «όχι» όταν κάτι δε σας αρέσει. Δε θα σας πουν ούτε πουριτανούς, ούτε ξενέρωτους, ούτε ανίδεους. Και στην τελική, αν κι όποιος/α προχωρήσει σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς είναι μαλάκας. Με την αξία του/της!12. Μην υποτιμάτε την έννοια αυτού που λέμε «χημεία». Από τη στιγμή που το σεξ γίνεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, η ύπαρξη της ...αύρας είναι απολύτως βέβαιη. Κι αν τύχει και δεν κάνετε καλό σεξ με κάποιον/α, δε σημαίνει πως είστε άχρηστος/η στο κρεβάτι. Ούτε κι εκείνος/η προφανώς (αφιερωμένο σε όσους/ες χαρακτηρίζουν εύκολα).

13. Το σεξ είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία να ξεσπάσει κάποιος/α σε τούτες τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Βρίστε, φωνάξτε, κάντε ότι γουστάρετε τέλος πάντων. Στη χειρότερη ξέρετε τι θα γίνει; Θα σας περάσουν για τρελό/ή. Ε, και;!

14. Επιλέξτε εκείνες τις στάσεις που πραγματικά σας αρέσουν. Αν αυτή είναι μία, κάντε αυτή τη μία. Αν είναι 20 κάντε και τις 20. Έλεος όμως, δε σας αναγκάζει κανείς να σπάσετε όλα σας τα κόκαλα για καλύτερη ...διείσδυση!

15. Αφήστε το να βγει από μέσα σας. Όσα άρθρα κι αν διαβάσετε, όσους/ες παρτενέρ κι αν αλλάξετε, όσες τακτικές κι αν επιλέξετε, στο τέλος της ημέρας το σεξ είναι μια μορφή επικοινωνίας (η καλύτερη προφανώς). Κάποια στιγμή, η επικοινωνία αυτή θα σας βγει ...γ@μ@τη!

Πηγή: neopolis.gr