Το είπε και η Λίτσα Πατέρα! Κανείς δεν θα μείνει χωρίς έρωτες και περιπέτειες αυτό το καλοκαίρι! Οπότε τώρα είναι η φάση που θέτεις στόχους sex για το καλοκαίρι και τις διακοπές. Πιθανότατα είναι ίδιοι με τους περσινούς πλην ενός άντε δύο.

Είμαι πεπεισμένος όμως ότι κάτι έχεις ξεχάσει. Δεν είναι ντροπή να έχεις στόχους που αφορούν στο σεξ. Είναι απαίτηση του εαυτού σου. Και έχε στο νου σου ότι όταν πάει καλά το σεξ, υπάρχει δύναμη να πάνε καλά και οι άλλοι στόχοι που θέτεις.

Αυτά τα 6 sex summer resolutions είναι μια καλή αρχή.

1.Να δίνεις για να ζητάς, να ζητάς για να δίνεις. Ναι, το ξέρω ότι λένε πως η αγάπη είναι ανιδιοτελής, άλλα άμα είναι να παίρνεις μόνη το ασανσέρ για το υπόγειο δεν λέει. Το αυτό ισχύει κι όταν δεν μπαίνεις ποτέ στο ασανσέρ. Οι πράξεις όπως και τα συναισθήματα είναι αμφίδρομες.

2.Όταν υπάρχει ...ξηρασία, να έχεις εμπιστοσύνη στο... χέρι σου. Μπορεί να φοβάσαι να το παραδεχτείς σε άλλους, αλλά για την ψυχική σου υγεία δεν πρέπει να φοβάσαι να το κάνεις. Δώσε στον εαυτό σου μια χείρα βοηθείας και τις συν αυτώ προεκτάσεις (=sex toys, fantasies, erotica) και δεν θα χάσεις. Το έχει πει κι η Βανδή "Περνώ και μόνη μου καλάάάάά, δεν σε έχω ανάγκη τελικάάάάά). Σε περιόδους ξηρασίας- ναι θα έρθουν κι αυτές- θα πρέπει να γουστάρεις τον εαυτό σου.Δες το σαν μία φάση διερεύνησης της σεξουαλικοτητάς σου και των επιθυμιών σου.

3. Φαντασία μου πλανεύτρα την καρδιά μου βγάζεις ψεύτρα. Καλό το άσμα, αλλά ψεύδεται. Η φαντασία και η καρδιά πάνε πακέτο. Και η καρδιά θέλει η φαντασία να γίνει πράξη. Μάθε τις φαντασιώσεις του φίλου σου και βρες την πιο ταιριαστή, την πιο βολική αν θες σε σένα. DO IT!

4. Αν δεν γαμ***ι το μυαλό, δεν έχει γλύκα το κοκό. Αυτή είναι μια παγκόσμια σταθερά στο σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων που θέλουν κάτι παραπάνω. Η διάθεση για σεξ δεν είναι διακόπτης που τον ανάβεις και τον σβήνεις. Τις φορές που ο άλλος δεν θα έχει καμία όρεξη μην προσπαθήσεις. Αλλά τις φορές που θα έχει προδιάθεση μην τον ξενερώσεις. Παίξε με το μυαλό και το κεφάλι και μετά θα έρθει μόνος του. Το ταντρικό σεξ δεν είναι άσχημη ιδέα. Δες τον Σταλόνε με την Μπούλοκ στο Demolition Man πως το κάνουν.

5. Να είσαι αυθόρμητη.Κοινώς όχι ταμπού και περισσότερο να λειτουργείς εκτός πλάνου. Κατεύνασε την αμυντική στάση, σήμανε υποχώρηση στα στρατεύματα και άσε τον εχθρό να σε κυριεύσει. Ρίξε τα τείχη.

6. Γίνε πιο πικάντικη. Οι πικάντικες σάλτσες και τα πικάντικα υλικά είναι η πρόκληση στο φαγητό. Το ίδιο και στο κρεβάτι. Κι αν είναι να τον κάψεις, καλύτερα στο κορμί παρά στον ουρανίσκο. Δοκίμασε ας πούμε bondage( Πάρες ιδέες από το "50 αποχρώσεις του γκρι". Κάπου έχει η μάνα σου το βιβλίο ή περίμενε έρχεται και η ταινία) που εντείνουν την ηδονή.

Υ.Γ. Όχι όλα μαζί στην ίδια φορά και ίσως όχι όλα για όλες. Ξεκινάς με το ένα κι αν δεις ότι δουλεύει το κρατάς μέχρι να παλιώσει. Μετά ξαναγύρνα στο Y-olo.gr να πιάσεις το 2ο. Μπορείς και να τα ανακατέψεις.