Οι άντρες δεν μιλούν πολύ -που λέει και το τραγούδι. Επειδή όμως και οι γυναίκες δεν μπορούν να ζουν συνέχεια με την ανασφάλεια αν τα κάνουν όλα σωστά ή όχι (εάν υποθέσουμε ότι σας νοιάζει), εγώ θα ανοίξω το στόμα μου και θα σου πω όλα αυτά που εμείς, οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου, οι μακρινοί απόγονοι του τύπου με το ρόπαλο που σε τράβαγε στη σπηλιά από την κοτσίδα, θα θέλαμε να κάνετε περισσότερο στο σεξ. Ιδού λοιπόν τι περιμένει από σένα ένας άντρας όταν βρίσκεται γυμνός και ευάλωτος στο κρεβάτι σου:

Να τον αποθεώνεις

Εντάξει, θα το έχεις καταλάβει... Εμείς οι άντρες είμαστε και λίγο εγωιστικά γουρούνια. Επίσης, κάνεις λάθος εάν νομίζεις ότι για εμάς όλο το θέμα περιορίζεται σε μερικά τετραγωνικά εκατοστά σάρκας και εσείς είστε οι «εγκεφαλικοί» τύποι. Γι' αυτό, ακολούθησε τη συμβουλή μου: καν' τον να νιώθει ακαταμάχητος και το αίσθημα που θα του χαρίσεις μπορεί και να είναι πιο απολαυστικό κι από την ίδια την πράξη (καλά, λέμε τώρα)!

Να του εξασφαλίζεις το καλύτερο οπτικό πεδίο

Τα αγόρια είμαστε οπτικοί τύποι. Θέλουμε να κοιτάζουμε όταν κάνουμε σεξ και να έχουμε απρόσκοπτη θέα του τι γίνεται εκεί κάτω. Μην μας αναγκάζεις λοιπόν να ικετέψουμε για να δεχτείς μια στάση που προσφέρει λίγο καλό θέαμα (όπως για παράδειγμα αυτή της ανάποδης αμαζόνας)!

Να του κάνεις εκπλήξεις

Φαντάσου, λέει, να τον πιάσεις από τον γιακά μέσα στο club, να τον οδηγήσεις σε ένα σκοτεινό σημείο κάτω από μια σκάλα και να το κάνετε εκεί, έτσι απλά, χωρίς συνεννοήσεις και τα σχετικά. Καλά, αν δεν είσαι ο τύπος της γυναίκας που θα κάνει κάτι τόσο εκκεντρικό, τουλάχιστον σκέψου κάθε φορά κάτι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της κρεβατοκάμαρας. Αν θες, εδώ θα βρεις μερικές ιδέες για να κάνεις σεξ σε δημόσιο χώρο (χωρίς να σας συλλάβουν) ακόμα κι εσύ που είσαι αρχάρια!

Να τον κατευθύνεις

Μην πιστεύεις αυτές τις αηδίες ότι και καλά εμείς οι άντρες ενδιαφερόμαστε μόνο για την πάρτη μας στο σεξ. Θέλουμε να ξέρουμε ότι κι εσύ περνάς καλά (άλλωστε, αυτό από μόνο του επιβεβαιώνει πόσο καλοί εραστές είμαστε... βλ. Νο1). Γι' αυτό, μην διστάζεις να λες ξεκάθαρα τι θέλεις να σου κάνει -ακόμα και να δίνεις εντολές, είναι πολύ hot!

Να μιλάς βρώμικα

Εντάξει, δεν σου ζήτησε κανείς να ετοιμάσεις ολόκληρο μονόπρακτο, αλλά μια κουβέντα πού και πού που θα του δείχνει ότι κάνει καλά τη δουλειά του (αν θεωρήσουμε ότι η δουλειά του αυτή τη στιγμή είναι να σε ανάψει) είναι το σεξουαλικό ανάλογο του μπόνους στο μισθό του (όταν μιλάμε κυριολεκτικά για δουλειά)!

Να κάνεις λίγο θόρυβο

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι άντρες είναι ανασφαλείς στο κρεβάτι. Έτσι, όσο πιο ηχηρά εκδηλώνεις την ικανοποίησή σου, τόσο περισσότερο αυτοπεποίθηση αποκτά (και τόσο καλύτερα θα σε κάνει να περάσεις... Είναι να μην πάρει φόρα)!

Να το κάνετε με τα φώτα αναμμένα

Τι είναι αυτό το πράγμα με εσάς και το σκοτάδι, βρε κορίτσια; Γιατί να αποκλείσουμε μερικές αισθήσεις (π.χ. την όραση) από το παιχνίδι όταν μπορούμε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία; Τώρα, αν έχεις τα παχάκια σου και νιώθεις άσχημα για το σώμα σου, διάβασε εδώ γιατί τα κορίτσια με πιασίματα είναι καλύτερα στο σεξ και αναθεώρησε!

Να παίρνεις τον έλεγχο

Έχεις μήπως υπόψη σου ότι μια από τις συχνότερες φαντασιώσεις των νεαρών αντρών είναι ότι κάνουν σεξ με μια μεγαλύτερη γυναίκα; Άσχετα με το εάν ο δικός σου έχει επιχειρήσει κάποτε να την κάνει πράξη με την καθηγήτρια των Αγγλικών ή όχι, ο λόγος είναι απλός: μια πιο έμπειρη γυναίκα θα περιμένει λιγότερα και θα κάνει περισσότερα από αυτούς. Τόλμησέ το κι εσύ και τρέλανέ τον!

Να τον κοιτάς στα μάτια

Ναι, ακόμα κι όταν είσαι σκυμμένη εκεί κάτω... Το να βλέπει την έκφρασή σου όταν κάνεις (ή δέχεσαι) κάτι που σ' αρέσει πολύ είναι απίστευτα ερεθιστικό!