Σε μια σχέση είναι λογικό να σου τη δίνουν κάποια πράγματα στα νεύρα, το ζήτημα είναι πως το δείχνεις στον άλλο αυτό αλλά και το κατά πόσο επιτρέπεις στον εαυτό σου να σ' επηρεάζει. Συμβουλή μου είναι να αναθεωρήσεις τα πράγματα που σε πειράζουν στη σχέση σου, όχι επειδή δεν είναι σημαντικά, αλλά γιατί αν τα βάλεις δίπλα στα καλά που σου προσφέρει το άτομο που έχεις δίπλα σου, θα δεις πως αυτά είναι όντως μικροπράγματα. Ναι φουντώνει και λίγο το πάθος, αλλά να ξέρεις πως οι χιλιάδες τσακωμοί για το τίποτα, αργά ή γρήγορα θα το εξαφανίσουν το πάθος!

Τι μας πειράζει στις σχέσεις, ενώ δε θα πρεπε; Τα παρακάτω:

1. Θέλει να βγαίνει με τους φίλους του για ποτό και σπάνια προτιμάει να έρθει με την παρέα σου. Εντάξει, λογικό! Και εγώ το ίδιο θα έκανα.

Source

2. Χρειάζεται αρκετό χρόνο μόνος του - να παίξει ηλεκτρονικά, να χαζέψει στο facebook, να κοιτάξει το ταβάνι. Και αυτό το καταλαβαίνω αλλά σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι δε σε θέλει αρκετά.

Source

3. Εκνευρίζεσαι όταν δεν έχει τίποτα να συζητήσει, όταν στις κρίσιμες κουβέντες σας δεν έχει τίποτα να προσθέσει, άσε που καμιά φορά ξεμένει και από γλυκόλογα. Χμμμ.

Source

4. Παίζει η Ολυμπιακάρα και έχετε επέτειο, μεγάλο δίλημμα αλλά η μπάλα κερδίζει τις περισσότερες φορές.

Source

5. Περιμένεις ένα γλυκό μήνυμα και εκείνος έχει ήδη αποκοιμηθεί με το κινητό στο χέρι. Άντε, πέσε για ύπνο κι εσύ.

Source

6. Πολλές φορές είναι τόσο αφηρημένος που χρειάζεται να επαναλάβεις μια πρόταση 3-4 φορές. Ναι έχεις δίκιο, σ' αυτή την περίπτωση του το ανοίγεις το κεφάλι σαν καρπούζι!

Source

7. Μα να μη στέλνει ποτέ πρώτος! Τι κακιά συνήθεια που είναι κι αυτή.

Source

8. Ναι θα βλέπει αισθησιακές ταινίες ή θα χαζεύει το κολάν της σερβιτόρας στο αγαπημένο σας καφέ. Απλά δέξου το.

Source

9. Και όταν τη βρίσκει χωρίς εσένα - λίγο πριν βρεθείτε - και πάλι μην του θυμώνεις. Αυτή την αντρική φύση δε θα την καταλάβουμε ποτέ 100%.

Source

10. Και όταν η δικιά σου διάθεση για σεξ ξεπερνάει κατά πολύ τη δικιά του και πάλι μην το κάνεις θέμα. Συμβαίνει!

Source

11. Ντρέπεται να γνωρίσει τους γονείς σου, τα αδέρφια σου και όλο σου το σόι. Ε δεν τον αδικώ πάντως!

Source

12. Κι όταν βγαίνει με την κολλητή του, εσένα δε σ' αρέσει. Ζηλεύεις, δεν τη συμπαθείς και έχεις δει κι αυτή πως τον γλυκοκοιτάει. Μην περιμένεις να σου πει κάτι παραπάνω το αγόρι σου, αν είναι αφελής θα τα βλέπει όλα αθώα.

Source

13. Α ναι, είναι και εκείνες οι φορές που απλά έχεις άδικο επειδή δε δέχεται να σου δώσει δίκιο. Μην ξεμαλλιαστείτε, εσύ θα χάσεις.

Source

14. Μην αρπάζεσαι που ερωτεύεται κι από μια celebrity κάθε 3 και λίγο, αφού τις βάζει για λίγο cover στο προφίλ του και μετά του περνάει.

Source