Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό ζήτημα, ειδικά όταν προσπαθεί το αγόρι να εκμεταλλευτεί το κορίτσι. Και δυστυχώς, συμβαίνει. 

Πρόσφατα μάλιστα ένα ζευγάρι φίλων χώρισε για αυτό ακριβώς τον λόγο. Αυτός εκμεταλλευόταν την κοπέλα, εκείνη τον αγαπούσε τόσο που δεν το καταλάβαινε και μόλις το αγόρι βρήκε κάποια πιο... φορτωμένη, την παράτησε. Μετά, διαπιστώσαμε πως η νέα του κοπέλα είχε αμάξι, πήγαινε συχνά στο εξωτερικό και του έπαιρνε συχνά δώρα. Ζιγκολίκια δηλαδή.

Εάν έχεις και εσύ τέτοιες υποψίες, τότε δεν έχεις παρά να δεις τα σημάδια και να τον στείλεις από εκεί που ήρθε. Ποια είναι αυτά;

1. Έχει σπάνια μαζί του χρήματα


Κι αν έχει, όλο βρίσκει δικαιολογίες να μην τα ξοδεύει. Αυτό, εκτός από σημάδι τσιγκουνιάς, μπορεί να είναι και σημάδι εκμετάλλευσης προς εσένα. Βάλε φρένο, λοιπόν, πριν είναι αργά...

2. Ζητάει δώρα

Είτε με άμεσο τρόπο είτε το υπονοεί. Εννοείται ότι θα πάρεις στο αγόρι σου ένα δώρο, αλλά εάν το απαιτεί ή αν θέλει περισσότερα, τότε εκτός από άκρως αντιερωτικό είναι και κάπως... περίεργο.

3. Τα χρήματα που έχετε τα ξοδεύετε όπως εκείνος θέλει

Έχετε κανονίσει να βρεθείτε Σάββατο βράδυ. Με τα χρήματα που διαθέτετε, αντί να κάνετε κάτι από κοινού και κάτι που θέλετε και οι δύο, εκείνος σε πιέζει να ξοδέψετε τα λεφτά σας, όπως αυτός θέλει. Μήπως να αρχίσεις να ανησυχείς;

4. Οι... περίεργοι φίλοι του
Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι, λέει μια παροιμία και δεν έχει άδικο. Εάν οι φίλοι του δεν είναι και τα πιο καλά παιδιά, εάν δεν είναι φιλότιμοι ή ειλικρινείς και εκμεταλλεύονται τα κορίτσια που έχουν σχέση μαζί τους, τότε μάλλον πρέπει να σου μπουν υποψίες.

5. Δίνει μεγάλη αξία στα λεφτά


Σε συζητήσεις αναφέρει συχνά πως μόνο όσοι έχουν χρήματα, θεωρούνται επιτυχημένοι.  Αποζητάει το εύκολο χρήμα, χωρίς να έχει ανάγκη για να δουλέψει πραγματικά, να σπουδάσει ή να κάνει τέλοσπαντων κάτι δημιουργικό. Με άλλα λόγια, είναι τεμπέλης αλλά θεωρεί ότι τα λεφτά είναι η ύψιστη αξία στη ζωή.

6. Του έχεις δανείσει χρήματα

Και το χειρότερο: δεν στα έχει επιστρέψει ακόμα. Και κάθε φορά που πας να το το πεις ευγενικά, αλλάζει θέμα.