Αδερφή ψυχή σου λέει μετά, τι βαριά κουβέντα. Για να είναι κάποιος η αδερφή ψυχή σου πρέπει να είναι τρομακτικά όμοιος με σένα, να ταυτίζεστε, να επικοινωνείτε μ' ένα βλέμμα, να καταλαβαίνετε πλήρως ο ένας τον άλλο, να, να, να. Υπάρχει άραγε κάποιος σ' αυτό τον κόσμο που να είναι η αδερφή ψυχή σου; Εσένα ρωτάω, γιατί εγώ την έχω βρεί. Πως θα την εντοπίσεις; Δώσε βάση στα παρακάτω...

1. Θα σου αγοράσει κάτι (όχι απαραίτητα ακριβό, μικρής αξίας) επειδή το είδε και σε θυμήθηκε. Χωρίς να έχεις γενέθλια, γιορτή ή να υπάρχει λόγος. Έτσι απλά!

2. Θα διπλώσει τις πιτζάμες σου, θα συμμαζέψει το δωμάτιό σου όσο ετοιμάζεσαι, θα σου σιδερώσει το μπλουζάκι για να μην αργήσεις στο ραντεβού (εκτός αν η αδερφή ψυχή σου για σένα είναι το αγόρι σου, οπότε αυτό το τελευταίο δεν παίζει).

3. Θα σε πάει στη σχολή/ στο γραφείο/ στο σχολείο ακόμη κι αν έχει κρύο και είναι νωρίς προκειμένου να μην αργήσεις. Μπορεί να πεταχτεί στην τράπεζα, εφορία ή οπουδήποτε αλλού για κάποια δική σου δουλειά.

4. Ξέρει πως πίνεις τον καφέ σου, τι τρως, τι απεχθάνεσαι, ποιο μαγαζί σου αρέσει, τι θέλεις ανα πάσα στιγμή.

5. Σου λέει πάντα αυτό που σκέφτεται για το καλό σου, σε συμβουλεύει έτσι όπως θα ήθελε να πράξεις αντίστοιχα κι εσύ.

6. Σε φωνάζει με κάποιο παρατσούκλι - σχεδόν έχεις ξεχάσει πως είναι να σε φωνάζει με το όνομα σου!

7. Σε δέχεται ακόμη και όταν δεν έχεις τα κέφια σου, όταν τα βλέπεις όλα μαύρα, όταν δεν έχεις όρεξη για τίποτα.

8. Σε υπερασπίζεται σε κάθε κουβέντα που ξέρει ότι μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, νιώθεις ασφάλεια μ' αυτό το άτομο και δε φοβάσαι το παραμικρό.

9. Ακούει το πιο τρελό σου όνειρο χωρίς να σε κρίνει, ένα πράγμα κάνει ... είναι σταθερά εκεί και περιμένει να σε δει να το πραγματοποιείς.

10. Θυμάται ημερομηνίες που είναι σημαντικές για σένα και εσύ το ίδιο φυσικά, πέρα από γιορτές και γενέθλια, θυμάστε τα πάντα με χρονολογία, ημέρα και ώρα μη σου πω.

Η αδερφή ψυχή σου ακούει όχι μόνο όσα λες, αλλά τη μικρή φωνούλα που έχεις μέσα σου και προσέχει όσα στους άλλους περνάνε απαρατήρητα.