Αν υπάρχουν φορές που αγχώνεσαι για το τι θα έκανες χωρίς την κολλητή σου ή άλλες που φοβάσαι μήπως κάποια στιγμή χαθείτε, υπάρχει λύση. Πριν στην πω, να σου πω απλά πως αν είστε τόσο καλές φίλες όσο λες, τότε δε θα χαθείτε ό,τι και να γίνει, ακόμη και στην Αλάσκα να βρεθεί η μία από τις δυο σας, τότε και πάλι θα είστε κολλητές, πιο αυτοκόλλητες από ποτέ. Μέτρα πόσα από παρακάτω χαρακτηρίζουν και τη δική σας φιλία ώστε να καταλάβεις αν όντως θα είστε φίλες για μια ζωή!

1. Οι εχθροί σου είναι και δικοί της εχθροί και αντίστοιχα οι φίλοι της είναι και δικοί σου.

2. Σ' έχει δει στα χειρότερα σου και στα καλύτερα σου και ποτέ δε σε κρίνει για τις επιλογές σου. Θυμάσαι τότε που χώρισες με τον Τάκη και σε παρηγορούσε non stop μια βδομάδα; 

3. Και το καλύτερο ... η ντουλάπα της είναι και δική σου, τα ρούχα σου είναι και δικά της. Κάπως έτσι έχεις διπλάσιες επιλογές για να βρεις τι θα φορέσεις σ' εκείνο το ραντεβού.

4. Περνάτε καλά μαζί ακόμη κι αν δεν κάνετε τίποτα σπουδαίο, αρκεί να μιλάτε με τις ώρες ή να βλέπετε ταινίες. 

5. Νιώθεις σαν να είσαι κομμάτι της οικογένειας της και εκείνη της δικής σου - βασικά, είναι το παιδί που πάντα θα ήθελε η μαμά σου.

6. Κάνει τα πάντα για σένα, μα τα πάντα, ό,τι της ζητήσεις, ό,τι χρειαστείς, ακόμη και αυτά που δε ζητάς αλλά ξέρει ότι θέλεις.

7. Θα κάτσει να σε βγάλει 45435 φωτογραφίες μέχρι να πετύχεις τη λήψη που θέλεις - μιλάμε για γερά νεύρα, όχι αστεία.

8. Άλλες φορές δε χρειάζεται καν να της μιλήσεις, ξέρει ακριβώς πως νιώθεις χωρίς να πεις λέξη - με λίγα άτομα συμβαίνει αυτό.

9. Θα σε παρηγορήσει με την ίδια σοβαρότητα για το μαλλί που δε βγήκε στο χρώμα που είχες ονειρευτεί, για το γκόμενο που δεν έστειλε ποτέ και για τα 40 μαθήματα που χρωστάς.

10. Κι αν ξεμείνεις από χρήματα πάντα μπορείς να υπολογίζεις σ' εκείνη, να θυμάσαι όμως πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Ποια είναι τα 12 μυστικά που μοιράζεσαι μόνο με την κολλητή σου, ξέρεις;