Το Hilton χτες γέμισε φωνές - πολλές, ωραίες και νεανικές. Θα μπορούσα να σου μιλήσω σε όλο το άρθρο για τη μέρα που είδα από κοντά τον Μιχάλη (από τους Stavento μωρέ) αλλά δε θα ήθελα να βάλω τη ζωή μου σε κίνδυνο και να προκαλέσω τα γυναικεία πλήθη, οπότε καλύτερα να μιλήσω για τη ημέρα που απλά τρυπώσαμε στο The Voice και γνωρίσαμε λίγο καλύτερα τους παίκτες και τους coaches - μόλις μια ανάσα πριν ξεκινήσουν τα live και μπούμε στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή.

Πρώτος έφτασε ο Μιχάλης ... Και θαρρώ πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Οι 4 coaches λοιπόν με τη βοήθεια του Γιάννη Λάτσιου, του Γιώργου Λιάγκα και του Θέμη Γεωργαντά έκαναν την αποτίμηση της χρονιάς. Βασικά όχι, ήταν σαν να είχαν βγει παρέα, έκαναν τα αστεία τους, τα πειράγματά τους και μέσα σ' όλα σχολίασαν το παιχνίδι και τις ομάδες τους σαν να μην τους άκουγε κανένα περίεργο αυτί (όπως το δικό μου ας πούμε). Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης (μου) και η Μελίνα Ασλανίδου - μ' ένα στόμα και μια φωνή - συμφώνησαν ότι είναι πιο συγκρατημένοι στα συναισθήματά τους σ' αυτό το δεύτερο κύκλο του The voice, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε δένονται με τις ομάδες τους, κυρίως όμως ότι προσπαθούν να είναι αποφορτισμένοι και συνειδητοποιημένοι. 

Όσο για τους παίκτες ... πόσο yolo να είναι άραγε;

Τάσος Βέρμης '' Το yolo σαν στάση και μότο ζωής είναι κάτι που έλειπε από την Ελλάδα, όμως είναι τόσο απαραίτητο για να ζούμε ελεύθεροι και άνετοι - ειδικά εμείς οι νέοι ''. 

Άννα Βιλανίδη '' Για μένα yolo σημαίνει να ζεις την κάθε στιγμή, να διασκεδάζεις και να ζεις στο έπακρο''. 

Νεκτάριος Μάλλας '' M' αρέσει να παίρνω ρίσκα, να αφήνομαι σε προκλήσεις, να δίνω τα πάντα σε κάθε δραστηριότητα που με εκφράζει''.

Στέλιος Καρυπίδης '' Yolo είναι ό,τι με γεμίζει, δηλαδή η μουσική. Ζω την κάθε στιγμή, πάντα με θετική ενέργεια. Αν θέλεις κάτι πολύ, έτσι μόνο το πετυχαίνεις''.

Κώστας Αγέρης '' Το yolo είναι η θέληση για να προχωράμε θετικά, κάπως έτσι και το δικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα''.

Αλέξης Πρεβενάς '' Να γλεντάμε, να χορεύουμε, να μην κρατάμε κακία σε κανένα και το καλύτερο ... πάντα αγάπη! Αυτό είναι yolo''.

Σταύρος Πηλιχός '' Να περνάω καλά την κάθε μου μέρα, να ζω έντονα την κάθε στιγμή, να αφήνω τα πάντα στην τύχη τους και ό,τι γίνει ... αυτό είναι το δικό μου yolo motto ''.

Μάκης Δράκος '' Επέλεξα να διαγωνιστώ σ' αυτό το παιχνίδι, η απόδειξη ότι εφαρμόζω το yolo στη ζωή μου''.

Ηλέκτρα Μπαράκος '' Πάντα ζω με το yolo στο μυαλό μου, γι' αυτό περνώ κάθε μου μέρα σαν να είναι η τελευταία, δε στεναχωριέμαι για τίποτα, ζω το όνειρό μου''.

Ανδρομάχη Κοκτσίδη '' Έχω κάνει tattoo τρεις λέξεις, faith to life, μετά από διάφορα πράγματα που έγιναν - η ζωή είναι μία, αξίζει να τη χαίρεσαι''.

Μαρία Ιωαννίδου '' Yolo είναι να ζεις κάθε στιγμή γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει''.

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος '' Να ζεις την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία, ζούμε σ' ένα ξεχωριστό κόσμο και δεν το ξέρουμε. Πως γίνεται να μην έχουμε καταλάβει πόσο θαυμαστός είναι ο κόσμος μας! Yolo για μένα είναι να κοιμάσαι όσο το δυνατό λιγότερο, έχεις τόσα να ζήσεις ''.

Σταύρος Χαλιαμπάλιας '' Κάθε εμπειρία είναι μοναδική, γι' αυτό ζω την κάθε στιγμή, όσο για το The Voice ... κάνω τα αδύνατα δυνατά για να είμαι εδώ, ενώνω θάλασσα και στεριά''.

Εύα Τσαχρα '' Σχεδόν πάντα εφαρμόζω το Yolo στη ζωή μου, εξάλλου είμαι των άκρων, όπως και στο σχολείο μπορεί να έκανα κοπάνες, να πήγαινα για καφέδες, αλλά θα διάβαζα πολύ, όλα στο φουλ''.

Έλενα Παπαπαναγιώτου '' Tο Yolo είναι κομμάτι της ζωής μου, το εφαρμόζω από τη στιγμή που έπαψα να είμαι τόσο αγχώδης και σταμάτησα να σκέφτομαι τόσο το μετά - κοιτάω το τώρα, αφήνω το μετά και απολαμβάνω κάθε μοναδική εμπειρία''.

Δημητρόπουλος Γιώργος '' Yolo γιατί όσα δε φέρνει ο χρόνος τα φέρνει μια στιγμή''.

Παναγούλης Πέτρος '' Το δικό μου yolo είναι ότι ρισκάρω, ένα ρίσκο είναι και η συμμετοχή στο παιχνίδι και η έκθεση σε τόσο κόσμο''. 

Κατερίνα Καμπανέλλη '' Εφαρμόζω το yolo και ρισκάρω τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο''.

Ανδρέας Μωυσέως '' Ζεις μονάχα μια φορά, γι' αυτό πήρα μέρος στο Τhe Voice εξάλλου!''.

Άκης Παναγιωτίδης '' Μάλλον εφαρμόζω το yolo στη ζωή μου, αν σκεφτείς το πόσο τρέχω με το αυτοκίνητο''.