Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι και video clip του Στράτου Χατζηδάκη με τίτλο «Το ξέρω θα’ ρθεις», σε μουσική του Σπύρου Μεταξά και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, και ήδη ο Στράτος έχει δημιουργήσει buzz με την είσοδό του στον χώρο.

Ποιος είναι; Πόσα γνωρίζουμε για εκείνον; Πώς προέκυψε στη μουσική βιομηχανία; Ο Στράτος Χατζηδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι φοιτητής του Εθνικού Ωδείου Αθηνών αλλά και πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Στα 24 του χρόνια, έκανε μια δυνατή αρχή στη δισκογραφία με την εταιρεία Cobalt Music, ενώ είχε συμμετοχές σε μιούζικαλ και συνεργασίες με την Μαρινέλλα, τον Τάκη Ζαχαράτο, την Τάμτα και άλλους καλλιτέχνες.

Ο Στράτος μας αποκαλύπτει εδώ, στην πρώτη αποκλειστική του συνέντευξη, περισσότερα στοιχεία που συμπληρώνουν το παζλ της πολύπλευρης προσωπικότητάς του.

Όταν περάσεις στη σφαίρα της διασημότητας, τι πιστεύεις ότι θα σε δυσκολέψει πιο πολύ: η αδιακρισία των μέσων ή η στενή επαφή που θα επιδιώκει το κοινό μαζί σου;

Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω σκεφτεί…, σε καμία περίπτωση η στενή επαφή με τον κόσμο! Θεωρώ ότι είναι ευλογία και χαρά... Ίσως να με δυσκολέψει η αδιακρισία των μέσων, η παραποίηση πληροφοριών, αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση.

Τι έχεις θυσιάσει μέχρι τώρα για να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι στον κόσμο του τραγουδιού;

Όταν θέλεις και αγαπάς κάτι πάρα πολύ, αξίζει το να κάνεις θυσίες, να αφιερωθείς, να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Είναι δύσκολο επάγγελμα, πρέπει να είσαι πάνω απ’ όλα αυστηρός με τον εαυτό σου, δεν έχεις προσωπικό χρόνο.

Σκέφτεσαι μια στιγμή στη ζωή σου που ένιωσες όπως οι στίχοι του τραγουδιού σου; 

Φυσικά, μετά από ένα τερματισμό μιας σχέσης, σκέφτεσαι: «Δεν μ’αγάπησες κι αν όλα σου τα έδωσα». Εκεί κατάλαβα ότι, κάποιες φορές ξεχνάμε να «προστατεύουμε» τον εαυτό μας. Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο.

Πού θα σε συναντήσει μια θαυμάστριά σου; 

Θα είμαι στην Αθήνα και στο άμεσο χρονικό διάστημα θα έχω νεότερα…

Τι άκουγες πριν μιλήσουμε στα ακουστικά σου; 

“Show must go on” live από την Celine Dion! Λατρεύω το συγκεκριμένο κομμάτι και φυσικά την τεράστια φωνή της Dion.

Δες το ολοκαίνουργιο video clip του