--Τον γνωρίσαμε στο Voice. Μας συγκίνησε, μας άγγιξε, μας άρεσε. Όπως άρεσε και στους τέσσερις κριτές, με τον Αντώνη Ρέμο να τον «κερδίζει». Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Αγέρης;

-Πες μας για την εμπειρία σου στο Voice.
Είναι κάτι πρωτόγνωρο  για εμένα η δημοσιότητα που έχω πάρει από το Voice, παρόλο που δουλεύω καιρό στο χώρο της μουσικής. Αλλά αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα. Να μάθει περισσότερος κόσμος για τη δουλειά μου. Δεν περίμενα ότι θα αγχωθώ τόσο πολύ στη σκηνή κι αυτό επειδή τραγουδάω  χρόνια. Παρόλα αυτά, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι η πρώτη ανάσα που πήρα πριν ξεκινήσω να τραγουδάω, έκαιγε τους πνεύμονες μου. 

-Είδαμε ότι συγκίνησες τους κριτές, επιλέγοντας ένα παραδοσιακό κομμάτι. Οι νέοι στην εποχή μας, δεν ακούν ιδιαίτερα παραδοσιακή μουσική. 
Κατάγομαι από τα Αλωνάκια και το Πρωτοχώρι Κοζάνης. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να τιμούν τις ρίζες τους και νιώθω τυχερός που μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που το στοιχείο της παράδοσης υπήρχε έντονα. Κι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ και στο λαϊκό τραγούδι.


Τι θα συμβούλευες νέους, όπως εσύ, να κάνουν, εάν τους αρέσει η μουσική και έχουν ταλέντο; Τι «εφόδια» χρειάζονται;
Να τολμούν να πειραματίζονται σε διαφορετικά είδη μουσικής από αυτά που τους αρέσουν και να κυνηγάνε τους στόχους τους μέχρι τέλους. Τα εφόδια για να πετύχεις είναι η σκληρή δουλειά και η μόρφωση πάνω στη μουσική. Αν υπάρχουν όλα αυτά, πιστεύω ότι μπορεί ο καθένας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.


-Πες μας το αγαπημένο σου τραγούδι.
«Δε θα με ξεχάσεις» Αντώνης Βαρδής και το τραγούδι που θα τραγουδήσω στο Live. Έκπληξη!


-Ένα μουσικό ή καλλιτέχνη που θαυμάζεις πάρα πολύ;
Οι δύο Αντώνηδες. Αντώνης Βαρδής και Αντώνης Ρέμος.


-Τι είναι για εσένα Yolo;
Να ζεις την  κάθε μέρα σου, σαν να είναι η τελευταία, γιατί θα ήθελα και εγώ να μπορώ να το κάνω κάθε μέρα!

Διάβασε και εδώ πόσο Yolo είναι και οι υπόλοιποι παίκτες του The Voice!