Eχεις δει το πρόσωπό της παντού: στα περιοδικά, στις πασαρέλες, στην τηλεόραση. Πρόκειται για το μόλις 20χρονο supermodel Gigi Hadid. Ξέρεις όμως αρκετά για αυτήν;

 

1. Έχει ρίζες από Ολλανδία και από Παλαιστίνη


Είναι κόρη της ολλανδέζας ηθοποιού Yolanda Hadid και του Παλαιστίνιου μεσίτη Mohamed Hadid.


2. Η μαμά της είναι μια Real Housewife
Η μητέρα της Gigi Hadid συμμετείχε στο Real Housewives of Beverly Hills το 2012.

3. Είναι κολλητή με πολλές διάσημες


H Kendall Jenner, η Rihanna, η Taylor Swift, η Selena Gomez και η Cara Delevingne είναι κολλητές του 20χρονου μοντέλου και είναι μόνο μερικές από αυτές που το μοντέλο του Calvin Klein μοιράζεται φωτογραφίες στο Instagram μαζί τους με αποτέλεσμα να αναστατώνει όλο τον ανδρικό πληθυσμό.

4. Ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 2
Το αντίπαλο δέος της Kate Upton, η Gigi -έτσι έχει χαρακτηριστεί-, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στην ηλικία των 2 ετών όταν την είδε ο Paul Marciano της Guess και ζήτησε από τους γονείς της να πρωταγωνιστήσει στις διαφημιστικές καμπάνιες για τη σειρά Baby Guess.

5. Είναι το καινούριο πρόσωπο της Maybelline


Πρόσφατα ανακοινώθηκε από την Vogue πως η Gigi θα είναι το πρόσωπο της πασίγνωστης μάρκας καλλυντικών. Η ίδια δήλωσε «ενθουσιασμένη και γοητευμένη» με την τιμητική συνεργασία.

6. Και στα Guess Jeans

Η 20χρονη Gigi είναι επίσης πρόσωπο των Guess Jeans για την Ανοιξη-Καλοκαίρι 2015, και έχει ενθουσιάσει τους πάντες με τις «καυτές» πόζες της. 

7. Έχει και μυαλό
Εκτός από την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της, η Gigi Hadid σπουδάζει εγκληματολογική ψυχολογία στο The New York School στη Νέα Υόρκη.

8. Τα έχει με τον Cody Simpson


Από το 2013 τραβιούνται, μια μαζι μια χώρια.