Το Johnnie Walker Black Label, το πιο αναγνωρισμένο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, αποτελεί την κορυφαία επιλογή για μια αξέχαστη, συναρπαστική βραδιά, μαζί με φίλους και αγαπημένους. Από τα αγαπημένα μας νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, τα clubs, τα μπαράκια - μικρά και μεγάλα -, μέχρι οπουδήποτε απολαμβάνουμε τη μουσική… Το Johnnie Walker Black Label μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον κορυφαίο καλλιτέχνη με τις διαδοχικές δισκογραφικές επιτυχίες και τις αναρίθμητες sold out εμφανίσεις, δημιουργούν ένα βίντεο - ύμνο στη νυχτερινή διασκέδαση και “περπατάνε μαζί”, εκεί όπου εκφράζουμε τα πιο έντονα συναισθήματα μας Από τώρα στο τώρα, από το μαζί στο μαζί!

Με την πλούσια ιστορία του, το Johnnie Walker αποτελεί την κορυφαία επιλογή ουίσκι στον κόσμο και με το motto του «Keep Walking» να έχει υιοθετηθεί πλέον παντού, ως την απόλυτη έκφραση προόδου, συλλογικότητας και αισιοδοξίας αποτελεί μια στάση ζωής που μπορεί να ακολουθήσει κανείς σε όλες τις εκφάνσεις της . Αυτή ακριβώς η φιλοσοφία αποτυπώνεται και στη νυχτερινή διασκέδαση, όπου η απόλαυση της μουσικής είναι μια συλλογική εμπειρία που τη βιώνουμε πλάι με αγαπημένα μας πρόσωπα και μαζί τους συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά.

Το Johnnie Walker και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί μας δείχνουν τον δρόμο προς τα μπουζούκια, την καρδιά της Ελληνικής νυχτερινής διασκέδασης με μια digital και social media καμπάνια που γιορτάζει το τώρα, στο μέρος που μάθαμε να διασκεδάζουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο… τα μπουζούκια! «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που συνεχίζω τη συνεργασία μου με ένα πρωτοπόρο και μοντέρνο brand όπως το Johnnie Walker και μαζί είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που στόχο έχει να αναδείξει το πώς πραγματικά διασκεδάζουμε στην Ελλάδα! Για ΄μένα αυτό το συναίσθημα, του να γίνομαι ένα με τον κόσμο, κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή είναι ξεχωριστό! Το να βλέπεις παρέες να διασκεδάζουν, να χορεύουν και να τραγουδάνε μαζί, και εν τέλει να γίνονται όλοι μια παρέα, είναι κάτι μοναδικό!» δηλώνει ο κορυφαίος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός και μας καλεί να συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε και να βιώνουμε έντονα συναισθήματα μαζί, δίνοντας αξία στην κάθε στιγμή!

Αυτά τα μηνύματα της συλλογικότητας και της προόδου εκφράζονται στη νέα συνεργασία του Johnnie Walker με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.  

    «Βαδίζουμε μαζί με το χρόνο. Αλλά όταν διασκεδάζουμε ο χρόνος κυλάει αλλιώς… Από τραγούδι σε τραγούδι… Από συναίσθημα σε συναίσθημα… Από μαζί σε μαζί… Και από τώρα σε τώρα!»

Με το απίστευτο βάθος γεύσης του και την άμεση σύνδεσή του με τη μουσική, το Johnnie Walker Black Label είναι ιδανική επιλογή για να γιορτάσουμε τη βραδιά. Μπορούμε να το απολαύσουμε είτε σκέτο, είτε ως Highball σε ένα ψηλό ποτήρι με ginger ale ή λεμονάδα. Ας διασκεδάσουμε λοιπόν, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, δυνατή μουσική και φυσικά, ένα Johnnie Walker Highball.

#JohnnieWalker

#KeepWalking

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ