Η νέα σειρά προϊόντων «Αρκάδι PUREALL  0+» ήρθε για να φροντίσει τους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές της ζωής μας.

Πάντα πρωτοπόρος στη συνεχή προσπάθεια για τη φροντίδα και την προστασία όλης της οικογένειας, η εταιρεία Αρκάδι μας παρουσιάζει τη νέα σειρά φυσικών προϊόντων για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα «Pure All 0+», κατάλληλη για vegan. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή τους από βιολογικά εκχυλίσματα και φυσικά συστατικά, τα προϊόντα της σειράς είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση αφού προσφέρουν απαλή περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας του νεογέννητου μωρού μας, του μεγαλύτερου παιδιού και γιατί όχι; Και της δική μας!

 

Καλέντουλα ή λεβάντα;

Τα προϊόντα «Αρκάδι PUREALL 0+» τα βρίσκουμε σε 2 σειρές

-Με καταπραϋντική καλέντουλα: Η σειρά περιλαμβάνει ένα σαμπουάν-αφρόλουτρο 90% φυσικό, με σύνθεση που δεν προκαλεί δάκρυα και ερεθισμούς, περιέχει φυσικό εκχύλισμα καλέντουλας, βιολογικό εκχύλισμα ελιάς, χυμό αλόης και πανθενόλη και ένα απαλό ενυδατικό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα 97% φυσικό, από εκχυλίσματα καλέντουλας και χαμομηλιού, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, ηλιέλαιο, χυμό αλόης, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.

-Με χαλαρωτική λεβάντα: Η σειρά περιλαμβάνει ένα σαμπουάν-αφρόλουτρο 90% φυσικό, με σύνθεση που δεν προκαλεί δάκρυα και ερεθισμούς, περιέχει φυσικά εκχυλίσματα λεβάντας και χαμομηλιού, βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη και ένα απαλό ενυδατικό γαλάκτωμα για το σώμα 97% φυσικό, από εκχυλίσματα λεβάντας, χαμομηλιού και καλέντουλας, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, ηλιέλαιο, χυμό αλόης, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.

 

Ασφάλεια, υπευθυνότητα, ευαισθησία

Τα κατάλληλα για vegan φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών και περιποίησης σώματος  «Αρκάδι Pure All 0+», είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα, υποαλλεργικά, και δεν περιέχουν parabens, SLES & SLS, αλκοόλη, συνθετικά ή άλλα τοξικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες. Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και δε φέρουν κανενός είδους ζωικό παράγωγο. Συσκευάζονται σε χώρους που δεν γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων ενώ κατά τη διαδικασία παραγωγής τους δεν επιβαρύνεται το περιβάλλον. Όλες οι συσκευασίες «Αρκάδι  PUREALL  0+», είναι 100% ανακυκλώσιμες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.