Η ανδρική σειρά Le Petit Marseillais εμπλουτίζεται με την προσθήκη του νέου ανδρικού σαμπουάν κατά της πιτυρίδας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, το καινούργιο ανδρικό σαμπουάν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την πιτυρίδα από την 1η κιόλας χρήση. Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, το νέο ανδρικό σαμπουάν Le Petit Marseillais έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου άντρα αποτελεσματικά και με τον πιο φυσικό τρόπο.  

Το ανδρικό σαμπουάν Le Petit Marseillais είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανακουφίσει και αναζωογονήσει το τριχωτό της κεφαλής καθώς και να καθαρίσει τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες από την πιτυρίδα. Τα αιθέρια έλαια, γνωστά για τις αντιπιτυριδικές τους ιδιότητες, συνδυάζονται με τη βιολογική μέντα, γνωστή για τις αναζωογονητικές και τονωτικές της ιδιότητες για να προσφέρουν την απόλυτη περιποίηση. Σεβόμενο τη φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής, αποτελεί την ιδανική λύση για άμεσα αποτελέσματα.

Παράλληλα με το δυναμικό λανσάρισμα του νέου ανδρικού σαμπουάν κατά της πιτυρίδας, το Le Petit Marseillais επανασυστήνει με νέες συσκευασίες την ανδρική σειρά ενυδατικών αφρόλουτρων. Τα αφρόλουτρα 4 σε 1 δίνουν έμφαση στη μοναδικότητα του κάθε άνδρα χαρίζοντας απαλό καθαρισμό στο σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά αλλά και τα γένια. Ο σύγχρονος άνδρας αποκτά τον σύμμαχο που αναζητούσε για να ξεκινά με τον πιο φυσικό τρόπο την ημέρα του, επιλέγοντας ένα από τα 4 υπέροχα αρώματα (Μεταλλικά Στοιχεία & Ξύλο Κέδρου, Ginger & Ξύλο Κυπαρισσιού, Ξύλο Κέδρου & Φτέρη, Σαγκουίνι & Σαφράν).

Δερματολογικά ελεγμένα και με 92% φυσικά συστατικά, τα αφρόλουτρα της ανδρικής σειράς ενυδατικών αφρόλουτρων Le Petit Marseillais ξεχωρίζουν για την απαλή σύνθεση, το ουδέτερο pH και τα μοναδικά τους αρώματα, από πιο δροσερά και αναζωογονητικά έως πιο πικάντικα και ξυλώδη.

Αναζητήστε την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ανδρικής περιποίησης από το Le Petit Marseillais στα ράφια των σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης!