Τα επιτυχημένα «Jam Sessions στην Κουζίνα» του Fuga Restaurant επιστρέφουν δυναμικά, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Tην Τετάρτη 29 Μαΐου, ο chef patron Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ, Ebbe Vollmer στον ανανεωμένο χώρο “Casa Jaguar” στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Οι δύο σεφ θα συνδυάσουν την τέχνη τους και θα παρουσιάσουν ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες επηρεασμένες από το Μεξικό, με τη συνοδεία της ultra premium τεκίλας Casamigos.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η γαστρονομική εμπειρία

Δύο διαφορετικές μαγειρικές φιλοσοφίες θα συνδυαστούν αρμονικά με στόχο τη δημιουργία ενός πρωτότυπου μενού degustation, που θα αποτελέσει ένα ταξίδι σταθμό στην κληρονομιά και τις αυθεντικές γεύσεις του Μεξικό. Οι δύο chef ασπάζονται τη λογική του “less is more”, κάτι που τους δίνει αφάνταστη δημιουργική ελευθερία στα πιάτα τους, αποδίδοντας παράλληλα ξεκάθαρες γεύσεις και άψογες υφές, μέσα από μια προσεγμένη επιλογή εποχιακών υλικών από μικρές παραγωγές παγκοσμίως.

Αυτή η εξέχουσα γαστρονομική Michelin Star εμπειρία θα σηματοδοτήσει με τον καλύτερο τρόπο την έναρξη του φετινού καλοκαιριού σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας. Ορισμένα από τα πιάτα του μενού, που θα έχει πηγή έμπνευσης το Μεξικό, θα περιλαμβάνουν: Oyster, tepache de piña, Casamigos mezcal / Aguachile, sal de gusano, hoja Santa,  gamba roja, koji / Taco macho, short rib, chipotle, tamarind, corn/  Casamigos Tequila, Yuzu chocolate και πολλά άλλα.

Τι ποτό θα απολαύσουμε;

Η τεκίλα Casamigos θα συμπληρώσει το Μεξικάνικο σκηνικό που θα στηθεί στο Casa Jaguar την Τετάρτη 29 Μαΐου, με τους παρευρισκόμενους εκτός από τις δημιουργίες των δύο chef να έχουν την ευκαιρία επίσης να δοκιμάσουν εύγεστα cocktail με την ultra-premium τεκίλα, δια χειρός του Έλληνα World Class Bartender 2018, Αχιλλέα Πλακίδα. Το σκηνικό που θα στηθεί στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής σε συνδυασμό με το μενού που θα αναπτυχθεί, θα ταξιδέψει τους επισκέπτες σε μία από τις πιο συναρπαστικές χώρες του κόσμου.

Μία μοναδική Michelin Star εμπειρία στο Casa Jaguar του Fuga, το οποίο «βγαίνει» στον κήπο και μαζί του φέρει επιρροές από τη Λατινική Αμερική και την Ασία. Σημείο αναφοράς του είναι η Tulum του Μεξικό, με την πυκνή βλάστηση και τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους των Μάγιας. Με natural αισθητική και boho style, zen µυρωδιές, ταξιδιάρικες αισθαντικές ritual µουσικές και σειρά από γευστικές προτάσεις, μας ταξιδεύουν ενώ παραμένουμε μόλις λίγα μόλις μέτρα μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα της πόλης.

Info

Κόστος μενού: 80 ευρώ το άτομο

Seating: 20:00

Για κρατήσεις:

Κλείστε εγκαίρως τη θέση σας σε αυτή τη one-off special βραδιά στον κήπο του Fuga στο τηλ. 210 7242979 & στο email info@fugarestaurant.gr 

 

FUGA Restaurant

Κόκκαλη 1, Αθήνα

(είσοδος απέναντι από την Αμερικανική Πρεσβεία)

www.fugarestaurant.gr  

Φωτογραφίες