Η εμβληματική Vespa παρκάρει στις πιο μοδάτες πόλεις της Ευρώπης - Βερολίνο, Μιλάνο, Άμστερνταμ, Παρίσι και Μαδρίτη υποδέχονται μια εξαιρετική pop-up εγκατάσταση, με πρωταγωνιστή τον ιταλικό θρύλο, αλλά και τους Ιταλούς D.J.s Merk & Kremont.

Ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες ηλεκτρονικής μουσικής, χορό, ανεβασμένη ένταση και test rides με όλη την γκάμα της Vespa, και κυρίως το αστέρι της, Vespa Elettrica. H ευρωπαϊκή περιοδεία The Sound of Europe Tour θα φέρει την κομψή αύρα της Vespa στην καρδιά της Ευρώπης παίζοντας δυνατά στους σύγχρονους ρυθμούς της. 

 

Εκτός από τα πέντε συναρπαστικά party events, η εμπειρία θα περιλαμβάνει pop up stores, προσωρινά καταστήματα που θα στηθούν για να μεταφέρουν το μύθο της θρυλικής Vespa. Ανάμεσά τους θα δεσπόζει η πραγματική βασίλισσα του καλοκαιριού, η Vespa Elettrica η οποία θα εκτίθεται ως έργο Τέχνης. Μείγμα κλασσικής κομψότητας, διαχρονικής γραμμής αλλά και της πιο προχωρημένης φιλικής προς το περιβάλλον τεχνολογίας, θα είναι διαθέσιμη για δοκιμαστικές διαδρομές στο κέντρο των ευρωπαϊκών πόλεων - εκεί, δηλαδή, που ρπαγματικά ανήκει. Ευχάριστη στην οδήγηση, λαμπερή στην εμφάνιση και με αυτονομία έως 100χλμ, θα πρωταγωνιστήσει στις πιο κομψές πρωτεύουσες της γηραιάς ηπέιρου. 

Ανακάλυψε το πρόγραμμα του The Sound Of Europe Tour by Vespa 

- Βερολίνο: από 18 έως 25 Μαϊου - Mall of Berlin

- Μιλάνο: από 31 Μαϊου έως 9 Ιουνίου - Triennale and Piazza del Cannone  (Live DJ Set 7 Ιουνίου - Giardino della Triennale)

Άμστερνταμ: από 14 έως 30 Ιουνίου

Παρίσι: από 5 έως 21 Ιουλίου

Μαδρίτη: από13 έως 29 Σεπτεμβρίου