Τι μπορεί να συμβεί όταν συμπέσουν ένα πάρτι γενεθλίων και ένας χωρισμός; Πόσο πολύπλοκα μπορούν να γίνουν τα πράγματα από ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή; Και τι ακολουθεί όταν λες τελικά Μόλις χώρισα;

Κάπως έτσι, με μια τούρτα γενεθλίων κι έναν χωρισμό, αρχίζει το πιο in party της φετινής θεατρικής σεζόν! Το Μόλις Χώρισα, το θεατρικό έργο του Βασίλη Μυριανθόπουλου και του Βαγγέλη Χατζηνικολάου (σίγουρα θα έχεις δει την κινηματογραφική του εκδοχή το 2008 με την Ζέτα Μακρυπούλια), επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ και φλερτάρει ασύστολα με το μιούζικαλ. Μουσική, χορός και πολλή τραγούδι επί σκηνής, σε ένα μιούζικαλ ‘’τσέπης’’ που ξεδιπλώνεται στη σκηνή του Θεάτρου Κιβωτός.

Όλα ξεκινούν κατά τη διάρκεια του πάρτι έκπληξη που δέχεται η Ηλέκτρα για τα γενέθλιά της, τη στιγμή που ο σύντροφός της την χωρίζει μέσω τηλεφώνου! Στην ιστορία μπλέκεται η μητέρα της που βρίσκεται σε παράκρουση και οι σουρεαλιστικοί της φίλοι, ενώ στην παρέα προστίθενται, με παράδοξο τρόπο, μια πλασιέ, ένας ισπανός, ένα pizza boy και ένας γνωστός Dj που θα ξεσηκώσει τους πάντες με Ελληνικές μελωδίες από προηγούμενες δεκαετίες! Η παράσταση παρουσιάζεται από Τετάρτη έως Κυριακή στο Θέατρο Κιβωτός, στο Γκάζι.

Παίζουν: Μέμος Μπεγνής, Νάντια Μπουλέ, Σόφη Ζαννίνου, Μαρία Γεωργιάδου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρης Λιακόπουλος, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Αντώνης Σταμόπουλος, Γιάννης Μανιατόπουλος, Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαρία Δελετζέ, Φένια Ζαχαρίου, Μιχάλης Κουναλάκης, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Αλέξανδρος Έντμαν.

Κείμενο: Βασίλης Μυριανθόπουλος, Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Σκηνικά: Ηλίας Γαβριήλ, Βασίλης Καραργύρης

Κοστούμια: Θανάσης Γκασιόνης

Χορογραφίες: Άννα Μάγκου

Ενορχήστρωση-Επιμέλεια Μoυσικής: Kon Cept