Το αγαπημένο μας στέκι, ο Μπλε Παπαγάλος, θέλοντας να αναδείξει την ομορφιά του Μεταξουργείου, διοργανώνει τον 1ο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Περπατώντας στο Μεταξουργείο».

Από τις 15 Οκτωβρίου και για ένα μήνα, μπορείς να πάρεις τις φίλες σου και να κάνετε μια όμορφη βόλτα στη γειτονιά του Μεταξουργείου στο κέντρο της Αθήνας, απαθανατίζοντας με οποιοδήποτε μέσο ό,τι σου… κάνει κλικ! Στη συνέχεια, ανέβασε την πιο αγαπημένη σου φωτογραφία στο Instagram με το hashtag #blepapagaloscontest. Γίνονται δεκτές μέχρι δύο συμμετοχές ανά προφίλ!

Τι θα γίνει από εκεί και πέρα; Η κριτική επιτροπή του Παπαγάλου θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες και θα βραβεύσει τους νικητές με ξεχωριστά δώρα! Την επιτροπή απαρτίζουν ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Άρτεμις Σκούλικα, ο Γιώργος Κασαπίδης και η Νατάσσα Μποφίλιου! Ο 1ος νικητής θα κερδίσει ένα ποδήλατο Sector Intro με 18 ταχύτητες και ανάρτηση για άνετη οδήγηση σε οποιαδήποτε διαδρομή. Ο 2ος νικητής θα αποκτήσει μια φωτογραφική μηχανή Polaroid και ο 3ος νικητής θα λάβει ένα μπουκάλι για μια όμορφη βραδιά με την παρέα του στο Μπλε Παπαγάλο. Επίσης, θα υπάρξει ένα βραβείο, με δώρο αναμνηστικό σετ Μπλε Παπαγάλος, για την φωτογραφία με τα περισσότερα likes.

Στο τέλος του διαγωνισμού, θα διοργανωθεί έκθεση στο Μπλε Παπαγάλο με τις καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού, που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή, καθώς και πολλές εκπλήξεις.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 29 Οκτωβρίου.