Ολες έχουμε κάνει λάθη- και τα συνειδητοποιούμε είτε εκείνη τη στιγμή που κάνουμε τη γκάφα, είτε μετά από πολλά χρόνια. 

Μιλάω φυσικά για τις βλακείες που κάνουμε στο σεξ. Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη; Θα στα απαριθμήσουμε παρακάτω – για να μη νιώθεις και τύψεις δηλαδή, όχι τίποτα άλλο!

1.    Είσαι πολύ ντροπαλή


Πολλές φορές, είτε στην αρχή της σεξουαλικής ζωής μας, είτε επειδή δεν ξέρουμε καλά τον άλλον, είτε επειδή δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες, γινόμαστε ντροπαλές –κάτι που ξενερώνει συνήθως τον άλλον. Προσπάθησε να είσαι άνετη και σκέψου ότι κι ο άλλος, δεν γεννήθηκε… έτοιμος!

10 πράγματα που (δεν) κάνεις και καταστρέφεις τη σεξουαλική σου ζωή.


2.    Δεν δίνεις, όσα παίρνεις


Σεξουαλικά εννοούμε. Μπορεί ο παρτενέρ σου να ασχολείται ώρα με εσένα και να θέλει να σε ικανοποιήσει απόλυτα, κι εσύ να μην ασχολείσαι σχεδόν καθόλου μαζί του. Λάθος. Και το ίδιο λάθος, εάν συμβαίνει και το αντίστροφο.


3.    Περιμένεις αυτός να κάνεις την πρώτη κίνηση


Το κάνουμε συνεχώς αυτό το λάθος οι γυναίκες –και μέχρι ενός σημείου δεν είναι και λάθος, γιατί , όπως και να το κάνουμε, ο άντρας είναι ο κυνηγός. Όμως, υπάρχουν φορές που θέλει εκείνος να κάνεις κι εσύ το πρώτο βήμα. Κάντο!

10 φράσεις που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πεις στο κρεβάτι.

4.    Σε νοιάζει πάρα πολύ πως φαίνεσαι


Όλες έχουμε το άγχος να είμαστε ποθητές, να φαινόμαστε αδύνατες, σέξυ, χωρίς κυτταρίτιδα και όλα τα ψεγάδια που μπορεί η καθεμιά μας να έχει. Όμως, αυτό δεν θα πρέπει να γίνει το άγχος σου- γιατί πολύ απλά δεν θα το ευχαριστηθείς. 

15+1 πράγματα που σκέφτεται μια γυναίκα όταν είναι από πάνω την ώρα του σεξ.


5.    Πειραματίζεσαι παραπάνω απ’ότι αντέχεις


Καλοί είναι ο πειραματισμοί στο σεξ, αλλά μόνο σε αυτούς που «αντέχουν». Κι όταν λέω αντέχουν, εννοώ και σωματικά, και ψυχικά, και πνευματικά. Κάνε μέχρι εκεί που θέλεις και μπορείς, χωρίς να παρασύρεσαι από τον παρτενέρ σου. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για να κρεμιούνται από τον πολυέλαιο κάθε φορά που κάνουν σεξ, ούτε αντέχουν να κάνουν τρίο με τον φίλο τους.

Σου ζήτησε να κάνετε τρίο; Μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν απαντήσεις!


6.    Ενδίδεις, ενώ δεν θέλεις 


Δεν χρειάζεται να κάνεις σεξ, ενώ δεν θέλεις τον άλλον, γιατί μπορεί μετά να το μετανιώσεις. Εάν δεν σου αρέσει ή δεν είσαι σε φάση ή δεν θέλεις τελοσπάντων, καλό είναι και το όχι.

Δες εδώ 7 δικαιολογίες για να αποφύγεις να κάνεις σεξ.


7.    Δεν παίρνεις προφυλάξεις

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Το σεξ χωρίς προφυλακτικό μπορεί να σε οδηγήσει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, σε πολλές ασθένειες και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα –που κάποιες φορές είναι μη αναστρέψιμα. Πάντα προφυλακτικό, λοιπόν, για να είσαι ασφαλής και για να απολαμβάνεις σε όλη σου τη ζωή το σεξ.

10 λόγοι που είναι ΟΚ να μην κάνεις σεξ.