Dirty talking; Λέξεις ερωτικές; Απλοί αναστεναγμοί; Τίποτα από όλα αυτά;

Τι πρέπει να λέμε κατά τη διάρκεια του σεξ; Η νέα έρευνα αποκάλυψε ότι ένα και μόνο πράγμα μπορεί να εξασφαλίσει τη σεξουαλική ικανοποίηση μας περισσότερο από τα σέξι εσώρουχα ή τα ερωτικά παιχνίδια  -και αυτό είναι να μιλάμε για τον έρωτα! 
Η μελέτη, που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Chapman, εξέτασε τις ζωές 39.000 παντρεμένων ζευγαριών αλλά και ζευγάρια που απλά συγκατοικούν  με το ταίρι τους για περισσότερο από τρία χρόνια.

Αποδείχτηκε λοιπόν ότι λέγοντας «σ 'αγαπώ» κατά τη διάρκεια του σεξ, αυτή η φράση ήταν η κορυφαία συμπεριφορά που σήμαινε την ικανοποίηση από το 75% των ικανοποιημένων ανδρών και από το 74% των ικανοποιημένων γυναικών.

Επίσης, η έρευνα έδειξε –δυστυχώς- ότι μόνο το 50% των ζευγαριών της έρευνας ήταν σεξουαλικά ικανοποιημένοι από τη σχέση τους, ενώ άλλα ερωτικά παιχνίδια έλειπαν από τη σχέση τους. 

«Σχεδόν το 50% των ικανοποιημένων και των δυσαρεστημένων ζευγαριών διαβάζουν βιβλία σεξουαλικής αυτοβοήθειας και άρθρα περιοδικών, αλλά αυτό που κάνει τα ζευγάρια να έχουν ικανοποίηση και ευχαρίστηση είναι να προσπαθούν πραγματικά να πραγματοποιήσουν στο κρεβάτι τους μερικές από τις ιδέες αυτές που διαβάζουν», είπε ο Δρ David Frederick, Επίκουρος Καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Chapman και συγγραφέας της μελέτης.