Δε θα έλεγα πως μια σχέση είναι τελειωμένη υπόθεση επειδή ο ένας από τους δυο έτσι ξαφνικά βαρέθηκε. Ανθρώπινο είναι να κουραστεί, λογικό να μη νιώθει το ίδιο, αλλά - μην ταράζεσαι - δεν τον χάνεις ακόμη τον Γιώργο σου. Προσπαθούσες πάντα να τον ευχαριστείς, έμαθες όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού για να συζητάς μαζί του, έτρεξες σε γήπεδα, πήγες σε συναυλίες, μόνο για γκόμενες δε μιλήσατε μ' αυτόν και τους φίλους του. Όλα αυτά γιατί ένα αγόρι που (σε) βαριέται μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος φόβος κάθε κοπέλας. Η σχέση σας έχει χάσει τη σπίθα της - και χωρίς σπίθα πως να πορευτείς; 

Ακολουθούν 7 σημάδια που θα σε πείσουν ότι έχει βαρεθεί το παιδί και θα σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις τη σχέση σας, όχι μόνο γι' αυτόν, αλλά και για σένα!

bored-brad-pitt-boyfriend-signs

1. Δεν ασχολείται ΚΑΝ με το σεξουαλικό κομμάτι. Πρέπει να είναι σοβαρά τα πράγματα συντρόφισσα. Ένας άντρας που πέφτει διαρκώς για ύπνο δίπλα σου και δεν ασχολείται καν με σένα και το σώμα σου, είτε είναι βαριά άρρωστος είτε τον έχει χτυπήσει η βαρεμάρα για τα καλά. Αν έχει χαθεί κι αυτή η σπίθα, δυσκολεύει ο ρόλος που έχεις αναλάβει, δηλαδή να κάνεις τα πράγματα όπως πριν.

2. Αλλά ασχολείται με άλλα θηλυκά γύρω του. Πριν του ανοίξεις το κεφάλι, απλά σκέψου αν γίνεσαι υπερβολική (παίζει κι αυτό) ή αν απλά υπολογίζει περισσότερο την κολλητή του/φίλη σου/ξαδέρφη του φίλου του παρά εσένα. Όταν είναι μαζί σου είναι βαρετός, ξενέρωτος και ούτε που μιλάει; Όταν είναι άλλες μπροστά γελάνε και τα μουστάκια του; Θάνατος!

3. Όταν είστε οι δυο σας, αυτός είναι στον κόσμο του. Πολλές φορές νομίζεις ότι δε σε ακούει καν και όταν θέλεις να μιλήσετε λίγο, εκείνος κάνει αυτό που μισώ, δηλαδή σου λέει ''δεν έχω κάτι να πω''. Αν πιάνεις διαρκώς τον εαυτό σου να προσπαθεί να του τραβήξει την προσοχή, τότε μάλλον έχει βαρεθεί.

4. Τον βλέπεις διαρκώς με το κινητό στο χέρι. Όχι δε σημαίνει απαραίτητα ότι βρήκε άλλη (χαλάρωσε λέμε). Το ότι ζει σε μια digital φάση όμως και δεν απολαμβάνει κάθε λεπτό μαζί σου, ναι μας βάζει σε αρκετές υποψίες.

5. Στα προφίλ του δεν είσαι πουθενά. Ούτε στο facebook, ούτε στο instagram, πουθενά. Δεχόμαστε ότι υπάρχουν τύποι που δε θέλουν να βάζουν προσωπικές στιγμές στα social media (και καλά κάνουν, εγώ μαζί τους). Κάποτε έβαζε όμως, τώρα τι άλλαξε πια;

6. Όταν βγαίνετε, ο τύπος είναι αλλού. Το μυαλό του ταξιδεύει, προσπαθεί να τα μπαλώσει αλλά εσύ που τον ξέρεις καλά μπορείς να καταλάβεις ότι ούτε που ακούει όσα του λες. Και όταν τον ρωτάς τι έχει, παίρνεις πίσω ένα κλασικό ''τίποτα''. Ε άντε βγάλε άκρη μετά!

7. Αναφέρει που και που το χωρισμό. Τύπου ... υποθετικά. Όλο αν χωρίσουμε και αν χωρίσουμε είναι - πολύ αισιόδοξο, έτσι; Αυτό πιστεύω ότι είναι το σημάδι κίνδυνος - θάνατος. Αν έχει φτάσει στο σημείο να κάνει σχέδια για όταν χωρίσετε και να στα λέει κιόλας, καλύτερα να την κάνεις όσο είναι καιρός.

xx