Γενικά μιλώντας, κανόνες στο σεξ δεν υπάρχουν. Παρόλα αυτά, επειδή το να κάνεις σεξ για πρώτη φορά με κάποιον είναι λίγο αγχωτικό και μπερδεμένο, καλό είναι να … ξεμπερδέψουμε λίγο τα πράγματα και να σου αναλύσουμε τους δέκα κανόνες για αξιοπρεπές σεξ της πρώτης φοράς.

1.    Συμβιβάσου με το άβολο της υπόθεσης

sexy2


Είναι λογικό. Το σεξ της πρώτης φοράς, επειδή ακριβώς δεν το έχεις ξανακάνει, είναι λίγο περίεργο και λίγο άβολο. Όχι αυτό καθεαυτό, αλλά όλη η διαδικασία. Προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο μπορείς –κι αν σου τύχει μια άβολη στιγμή, απλά συμβιβάσου και γέλα με αυτήν.

25+1 σκέψεις που έκανε κάθε άντρας κατά τη διάρκεια της πρώτης του φοράς!

2.    Μην προγραμματίζεις πολλά πράγματα

sexy4
Όχι, η πρώτη σου φορά δεν θα γίνει απαραίτητα στο σπίτι σου, όταν λείπουν οι γονείς σου, στις 11 η ώρα το βράδυ, στο κρεβάτι σου. Όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει και στην προκειμένη περίπτωση, απλά μην κάνεις προγραμματισμό. Δεν είναι διάβασμα για πανελλαδικές.

15 "άλλα" μέρη να κάνεις σεξ (εκτός από το κρεβάτι)

3.    Μην ξεχάσεις να ικανοποιήσεις και τον εαυτό σου

sexy1
Δεν εννοώ να ικανοποιήσεις εσύ τον εαυτό σου προφανώς, εννοώ να μην έχεις το άγχος να ευχαριστήσεις αποκλειστικά τον άλλον «για να σε πει καλή». Πρέπει να το απολαύσεις κι εσύ- μην το ξεχνάς- κι αν το ξεχνάει ο άλλος, απλά υπενθύμισέ το.

15+1 πράγματα που σκέφτεται μια γυναίκα όταν είναι από πάνω την ώρα του σεξ.

4.    Η κορύφωση είναι κάτι υπέροχο-αλλά δεν είναι απαραίτητο

sexy7
Μπορεί να περάσεις τέλεια την πρώτη σου φορά στο σεξ, χωρίς να έχεις οργασμό –και μη σου πω πως την πρώτη φορά θα είναι μάλλον αδύνατο να φτάσεις σε τέτοιο σημείο.

Το ήξερες ότι υπάρχουν 12 διαφορετικά είδη οργασμού;

5.    Μην είσαι… αμίλητη

sexy11
Ε, εντάξει, δεν χρειάζεται να πιάσεις και συζήτηση με τον παρτενέρ σου την ώρα του σεξ, αλλά και η μούγκα δεν είναι ιδιαίτερα… σέξυ. Βρες μια μέση λύση.

6.    Αγνόησε ό,τι έχεις δει σε ερωτικές σκηνές του σινεμά

sexy10
Κρασί, χαμηλός φωτισμός, ρομαντικό τοπίο, φοβερά κορμιά, ζεστά σεντόνια, άψογο μαλλί και μακιγιάζ πριν και μετά την πράξη, και πολλά πολλά άλλα… Ξέχασέ αυτά που βλέπεις στον κινηματογράφο! Όπως δεν είσαι εσύ η Μίλα Κούνις και ο φίλος σου ο Ράιαν Γκόσλινγκ, έτσι δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και οι συνθήκες….

7.    Μην φρικάρεις με το αίμα που θα δεις

emmastone-noononono

Αφού είσαι προετοιμασμένη, ότι θα το δεις, δεν χρειάζεται να γουρλώσουν τα μάτια σου! Κουλ…

8 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να ανησυχείς αν είσαι ακόμα παρθένα.

8.    Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη (από όλες τις απόψεις)

shock
Καθαρή, ξυρισμένη, με ωραία μυρωδιά και εφοδιασμένη με προφυλακτικό, τσίχλα για την αναπνοή, χαρτομάντηλα κτλ.

Τι δεν χάνεις όταν χάνεις την παρθενιά σου.

9.    Μην πρήξεις τον άλλον σε ερωτήσεις

sexy5
Και «τι είναι αυτό;», και «τι  θα κάνουμε τώρα;», και «μ’αγαπάς ακόμα;», και «τα έχουμε τώρα;». Ρώτα ό,τι θέλεις και έχεις απορία –αλλά σοβαρή, όχι να τον τρελάνεις.

7 ατάκες που κανένας άντρας δεν θέλει να ακούσει πάνω στο σεξ!

10.    Απόλαυσέ το!

sexy9
Ο έρωτας είναι ό,τι καλύτερο για μια νέα κοπέλα και από τη στιγμή που το ξεκίνησες, φρόντισε να είναι μια καλή και υπεύθυνη αρχή!