Οταν λέμε άκρως επικίνδυνες, δεν εννοούμε απαραίτητα ότι θα βρεθείτε στο νοσοκομείο, αλλά πως είναι αρκετά επίφοβο κάποιος από τους δυο σας να τραυματιστεί, να πέσει και πολλά άλλα… ευτράπελα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις 4 στάσεις που καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις –ή τουλάχιστον, όταν τις κάνεις να είσαι εσύ πολύ προσεκτική και ο άντρας σου πολύ δυνατός!


1. 69 στα όρθια


Η συγκεκριμένη στάση μπορεί να πετύχει μόνο αν ο άντρας είναι ντούκι ή αν εσύ ζυγίζεις 45 κιλά! Σε αυτή τη στάση, η γυναίκα είναι εξ’ ολοκλήρου στον αέρα με το κεφάλι προς τα κάτω, κάτι σαν κατακόρυφο δηλαδή, και το μόνο της στήριγμα είναι τα μπράτσα του άνδρα. Όπως καταλαβαίνεις, μπορεί να σπάσεις κανένα κεφάλι, κι αυτό γιατί, εάν ο φίλος σου δεν είναι δυνατός, απέχεις λίγα εκατοστά από το έδαφος.

6 μέρη όπου νομίζεις ότι το σεξ θα είναι hot (αλλά είναι χάλια)

2. «London Bridge»


Ο παρτενέρ κάνει γέφυρα και η γυναίκα τον καβαλάει με τα πόδια της να ακουμπούν στο πάτωμα. Εάν επίσης δεν είσαι αρκετά αδύνατη, μπορεί να σπάσεις κανένα κόκαλο ή να τραυματίσεις τον καλό σου. Έχε κοντά σου για καλό και για κακό το τηλέφωνο για κανένα ασθενοφόρο.

15+1 πράγματα που σκέφτεται μια γυναίκα όταν είναι από πάνω την ώρα του σεξ

3. Στον τοίχο


Η γυναίκα κολλημένη στον τοίχο και τα πόδια της περασμένα γύρω από την μέση του συντρόφου. Το έχουμε δει σε πολλές ταινίες –και εκεί φαίνεται ερωτικό και ακίνδυνο- αλλά όπως πάντα, η πραγματικότητα απέχει πολύ από το κινηματογραφικό καρέ. Ο κίνδυνος να πέσεις είναι μεγάλος –και από τον ιδρώτα γιατί γλιστράτε, και από την αδυναμία του συντρόφου σου να σε κρατήσει.

10+1 «σεξουαλικοί στόχοι» που κάθε κοπέλα πρέπει να θέσει για το 2016!

4. Εκσπερμάτωση στο πρόσωπο σου


Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει, αλλά καλύτερα να μη σου τύχει, γιατί στην καλύτερη των περιπτώσεων θα την βγάλεις με ένα κολλύριο! Ο στόχος του φίλου σου θα πρέπει να είναι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία και κυρίως όχι στο μάτι, να ξέρεις πως θα τσούζει για πολλή ώρα και το πιο πιθανό είναι να μην περάσει με το άφθονο νερό που θα ρίξεις.