Εάν αυτό που θέλεις περισσότερο να κάνεις τους επόμενους μήνες είναι να αλλάξεις το relationship status στο Facebook από single σε "σε σχέση", υποσχέσου στον εαυτό σου ότι μέσα στη νέα χρονιά θα κάνεις όσο περισσότερο μπορείς αυτά:

Βγες έξω

Go out More

Οι πιθανότητες το αγόρι της ζωής σου να χτυπήσει την πόρτα σου και να συναντηθείτε χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το σαλόνι σου, υπάρχουν μεν αλλά είναι ελάχιστες. Αν θέλεις να το βρεις, θα πρέπει να βγεις... αυτός κυκλοφορεί ήδη κάπου εκεί έξω.

Πιάσε κουβέντα με τον τύπο που σου αρέσει

Actually Start Conversations with Your Crush

Δύσκολα θα βγεις ραντεβού με ένα αγόρι με το οποίο δεν ανταλλάσσετε ούτε καλημέρα. Βάλε στόχο να βρεις μια καλή αφορμή να πας να του μιλήσεις. Εάν πάλι είσαι πολύ ντροπαλή και σου έρχεται τάση λιποθυμίας ακόμα και στην ιδέα να του πιάσεις κουβέντα, τουλάχιστον...

Κοίταζέ τον στα μάτια

Make More Eye Contact

Είναι ο πιο απλός -αλλά αρκετά αποτελεσματικός- τρόπος να περάσεις το μήνυμα ότι είσαι διαθέσιμη και δεκτική σε προτάσεις. Ακόμα καλύτερα, κοίταζε στα μάτια κάθε άντρα που συναντάς στο δρόμο.

Μάθε από τα λάθη του παρελθόντος

Learn from Your Exes

Μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστο να σκέφτεσαι τους πρώην σου, όμως θα σου κάνει καλό να αναλογιστείς τι δεν πήγε καλά σε καθεμία από τις προηγούμενες σχέσεις σου. Φρόντισε να μην κάνεις ξανά τα ίδια λάθη.

Αγάπησε τον εαυτό σου

Learn to Love Yourself

Δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλο στη ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένη. Μάθε να απολαμβάνεις την κάθε μέρα, ακόμα κι αν δεν την περνάς με τον έρωτα της ζωής σου. Διάβασε κι εδώ πώς να γίνεις η καλύτερη φίλη σου!

Δέξου να βγεις ραντεβού στα τυφλά

Go on a Blind Date

Είσαι σίγουρη ότι κάθε τέτοιο ραντεβού είναι απλά χάσιμο χρόνου; Κι όμως. Για να ορκίζεται η κολλητή σου ότι αυτό το αγόρι είναι ιδανικό για σένα, κάποιο λόγο θα έχει. Δώστου (και δώστης) τουλάχιστον μια ευκαιρία. Έτσι, θα ξέρεις τι απορρίπτεις...

Βγες μόνη σου

Go out by Yourself

Μη φοβάσαι να πας σινεμά ή και για φαγητό μόνη σου. Σκέψου ότι μπορεί να μπεις μόνη σου και να βγεις με συντροφιά. Σίγουρα, ένα αγόρι που θέλει να σου μιλήσει θα νιώσει περισσότερη ασφάλεια να το κάνει εάν σε δει μόνη σου παρά με μια μεγάλη παρέα.

Δώσε μια ευκαιρία σε ένα τύπο άντρα που δεν θα κοιτούσες ποτέ

Date a New

Εάν σου αρέσουν μονίμως αγόρια που έχουν πάνω-κάτω το ίδιο στυλάκι, μπορεί να είναι αυτή η ρίζα του προβλήματος. Σταμάτα να κοιτάζεις συνέχεια όσους είναι αθλητικοί ή "κακά" αγόρια. Μπορεί ο άντρας της ζωής σου να είναι ένας από αυτούς που λες "φλώρους". Αν δεν του δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα, πώς θα το διαπιστώσεις;

Βγες με ζευγάρια

Be a Third Wheel

Αποφεύγεις να βγαίνεις μαζί με την κολλητή σου και το φίλο της γιατί νιώθεις σαν να... κρατάς το φανάρι; Κι όμως, παρατηρώντας πώς φέρονται μεταξύ τους τα ζευγάρια μπορείς να εντοπίσεις τι ακριβώς θέλεις κι εσύ από μία σχέση (και τι δεν θέλεις) ώστε να ξέρεις τι να αναζητάς σε ένα αγόρι.

Κάνε εξάσκηση στο φλερτ

Meet Your Dream Celeb

Δεν είναι απαραίτητο να κόβεις φλέβες για κάποιον για να φλερτάρεις μαζί του. Κάντο για εξάσκηση. Έτσι, όταν εντοπιστεί ΕΚΕΙΝΟΣ στο οπτικό σου πεδίο, θα είσαι ήδη εξπέρ στο φλερτ.