Και ποιός δε θέλει να είναι σέξι; Ακόμη κι αν θέλεις να βγάζεις την πιο γλυκιά πλευρά σου, θα υπάρξουν και στιγμές που θα θέλεις στ' αλήθεια να νιώσεις σέξι, για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου ή ακόμη και να ρίξεις τον τύπο της διπλανής πόρτας. Το θέμα είναι ότι πολλά από τα πράγματα που κάνεις στην προσπάθεια σου να νιώσεις θελκτική, δεν είναι καθόλου σέξι. Ίσα ίσα, θεωρώ ότι χαλάνε εντελώς την εικόνα που προσπαθείς με κόπο να χτίσεις. Πολλές φορές, το να είσαι ο εαυτός σου, είναι το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να έχεις πάνω σου. Όπως και να χει, αυτά τα 12 που ακολουθούν, καλύτερα να τα αφήσεις στο παρελθόν:

1. Το duckface (επιτέλους). Όχι άλλες τέτοιες πόζες, όχι άλλες τέτοιες σέλφι. Δεν ξέρω ποιά πρέπει να κατηγορήσουμε γι' αυτό το trend (ίσως την Kim Kardashian) αλλά έχει παραγίνει πια αυτό το κακό.

duck-lips-monkey-not-sexy

2. Η ζουζουνιάρικη φωνή. Αλήθεια, πες μου, τί σκεφτόσουν; Δε νομίζω ότι δείχνεις σέξι, ίσα ίσα εκνευρίζεις τους γύρω σου.

baby-voice-not-sexy

3. Το υπερβολικά πολύ κραγιόν. Κι να θέλει ο άνθρωπος να σε φιλήσει, τον κάνεις να φοβάται.

too-much-lipstick-no-sexy

4. Κολλάς στο αυτί του, του μιλάς ψιθυριστά, τον φιλάς, για χαλάρωσε λίγο. Εγώ στην θέση του θα ανατρίχιαζα πάντως, μη σου πω ότι θα σε έσπρωχνα κιόλας.

ear-stuff-not-sexy-rapunzel-tangled

5. Τα σημάδια (σχεδόν μελανιές) στο λαιμό του. Θες να το παίξεις μοιραίο θηλυκό, αυτό το καταλαβαίνω. Γιατί έχεις κάνει όμως το λαιμό του ανθρώπου λες και πάλευε για ώρες; Αν θες ντε και καλά να του αφήσεις ένα αναμνηστικό, ένα σημάδι αρκεί.

hickey-not-sexy-funny

6. Το πολύ άρωμα. Αν το παρακάνεις, δε θα σε πλησιάζει κανείς μετά!

perfume-too-much-not-sexy

7. Το τρομακτικά/υπερβολικά dirty talk. Αν δεν ταιριάζει στο στιλ σου, το πολύ πολύ να φαίνεται αστείο!

try-to-be-sexy-dirty-talk-jersey-shore

8. Το να προσπαθείς σαν τρελή να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση, είτε πρόκειται για φιλί είτε πρόκειται για οτιδήποτε άλλο.

damsel-in-distress-wendy-helpless-not-sexy

9. Τα πολύ στενά ρούχα, που δε σε κολακεύουν καν όσο αδύνατη και να είσαι.

too-tight-clothing-not-sexy-white-chicks

10. Το να γίνεσαι υπερβολική σ' ένα απλό φιλί, δαγκώνεις, ρουφάς, τραβάς χείλια, σαλιώνεις. Ξανά .. χαλάρωσε λίγο!

bad-kiss-not-sexy-too-much-tongue

11. Το να το παίζεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Όχι τόσο νάζι πια, άστο σπίτι γι' απόψε!

so-not-sexy-paris-hilton

12. Το να στέλνεις γυμνές φωτογραφίες σου. Υπάρχει λόγος να έχει κάποιος το συγκεκριμένο υλικό; Μετά μην παραπονιέσαι αν τις δεις online!

hell-to-no-not-sexy

xx