Τα βαθιά ντεκολτέ και τα καυτά μίνι σίγουρα αποτελούν σταθερό πόλο έλξης για το αντρικό κοινό, δεν είναι όμως τα μόνα ενδιαφέροντα σημεία που μπορείς να αναδείξεις επάνω σου. Τα ρούχα με λαιμόκοψη «Bardot», όπως λέγεται στην ορολογία της μόδας, είναι η τέλεια επιλογή για να δείχνεις εντυπωσιακή και sexy, με έναν αέρα από τις δεκαετίες των ‘50s και 60s!

Φαίνεται πως οι ακάλυπτοι ώμοι και τα οστά στην περιοχή του θώρακα είναι φοβερό turnon, αφού σε κάνουν να δείχνεις δυναμική αλλά και αιθέρια ταυτόχρονα, προκαλώντας τον αγαπημένο σου να σε αγκαλιάσει (άσε που είναι το τέλειο άλλοθι για να δανειστείς το σακάκι του).

Η ονομασία προέκυψε, όπως θα φαντάζεσαι, από το απόλυτο sex symbol των συγκεκριμένων δεκαετιών, τη Brigitte Bardot, αφού το συγκεκριμένο κόψιμο σε top και φορέματα ήταν η αδυναμία της και τα επέλεγε συνεχώς. Και αν το έκανε η Bardot, γιατί να μην το κάνεις κι εσύ; Η κολασμένα όμορφη σταρ σίγουρα κάτι παραπάνω ήξερε σχετικά με το πώς να προσελκύσει έναν άντρα.

Και μη ξεχνάς δύο βασικές λεπτομέρειες:

-Να στέκεσαι πάντα ίσια και να μην καμπουριάζεις (κάτι ήξερε η γιαγιά σου που σου έλεγε να κρατάς προς τα έξω τους ώμους σου).

-Δυο σταγόνες από το άρωμά σου σε συνδυασμό με ένα bardot top θα τον κάνουν να μην ξεκολλάει από πάνω σου. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.