Κάθε εποχή είναι μια καλή δικαιολογία για πάρτι, εξόδους και ποτά. Το θέμα είναι να προσέχεις και να λειτουργείς σωστά ώστε να αντέχεις το (πολύ) ποτό και να μη σου βγαίνει ξινή η βραδιά - δηλαδή, με κάποιον να σου κρατάει τα μαλλιά ενώ εσύ βγάζεις με χάρη ό,τι έχεις φάει το τελευταίο δίμηνο. Τί πρέπει να κάνεις πριν πας στο πάρτι ή πριν βγεις για ποτό με τις φίλες σου; Αυτά τα 4 πραγματάκια!

1. Να φας κανονικότατα το βραδινό σου. Μην περιμένεις να φας στις 6 το πρωί που θα γυρίσεις. Να φας το σπιτικό φαγητό ή έστω ένα τοστ, ώστε να υπάρχει τροφή που θα ρουφήξει - όπως μπορεί - όλο αυτό το ποτό που πρόκειται να μπει στον οργανισμό σου. Όσο περισσότερο έχεις φάει, τόση περισσότερη ώρα θα περάσει πριν σε χτυπήσει το ποτό.

2. Διάλεξε σοφά το ποτό σου. Μην ανακατεύεις τα είδη μεταξύ τους γιατί προκαλείς την τύχη σου. Κι αν θες να πιεις βότκα, προτίμησε να τη συνδυάσεις με λεμονάδα και όχι με πορτοκαλάδα. Επίσης, σαμπάνιες και γλυκά κρασιά, χτυπούν περισσότερο. Ιδανικά, ξεκίνα και τελείωνε το βράδυ σου με το ίδιο ποτό. 

3. Άφησε προκαταβολικά ένα ποτήρι νερό δίπλα στο κρεβάτι σου. Όταν γυρίσεις και πριν πέσεις για ύπνο, το να πιεις νερό θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείς. Να ξέρεις όμως ότι βοηθάει πολύ τον οργανισμό σου, γι' αυτό πιες όσο περισσότερο νερό μπορείς!

4. Κράτα τον οργανισμό σου ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξέρεις ότι πρόκειται να βγεις πάλι με τα κορίτσια και κατά συνέπεια ότι θα πιεις πολύ. Φρόντισε να πιεις όσο περισσότερο νερό μπορείς τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εξόδου σου. Όσο περισσότερο νερό πιεις, τόσο πιο γρήγορα θα διώξεις και το αλκοόλ από τον οργανισμό σου.

xx