Κάθε χρονιά που έρχεται είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας, τις σχέσεις μας, τους στόχους μας, τα πάντα γύρω μας. Όσο ανεξάρτητες και να θέλουμε να το παίξουμε ώρες - ώρες, το να μην είσαι καλά στη σχέση σου, επηρεάζει τη ζωή σου στο σύνολο της: έχεις μούτρα μέχρι το πάτωμα, δεν έχεις όρεξη, δεν είσαι στα καλά σου. Κάνε, λοιπόν, ένα νέο και καλό ξεκίνημα στη σχέση σου μαζί με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Μπορείς να βάλεις μερικούς στόχους με το αγόρι σου, ώστε να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη και να περνάτε πολύ πολύ πιο όμορφα. Προτείνω τα παρακάτω κι εσύ βάλε - βγάλε ό,τι θες ανάλογα με τις προσδοκίες σου!

1. Να κάνετε ένα ξεχωριστό πράγμα μια φορά το μήνα. Αυτό εξαρτάται από τα γούστα και τα οικονομικά σας, αλλά οι επιλογές πάντως είναι πολλές. Μπορείτε να πάτε σε μια συναυλία ή μια εκδρομή, να περάσετε μια ολόκληρη μέρα μαζί ή να πάτε σε ένα διαφορετικό μέρος για φαγητό. Δε χρειάζεται να είναι κάτι που θα σας αγχώνει κάθε μήνα, αντιθέτως κάτι που να σας χαλαρώνει.

2. Να βγαίνετε πιο συχνά με άλλα ζευγάρια. Όχι δεν το λέω ρατσιστικά - και οι single έχουν ψυχή! Αντί να βγαίνετε ο καθένας με τους φίλους του, δημιουργήστε σιγά σιγά μια κοινή παρέα. Οι ζευγαροπαρέες έχουν κι αυτές τη φάση τους, ακόμη κι αν δεν είναι για χόρταση - πολύ φιλί και αγκαλιά ρε παιδί μου.

3. Να μη μένετε τόσο στο σπίτι. Μεγαλώνοντας εκτίμησα τα Σαββατόβραδα με ταινία και αναθεώρησα τον τρόπο διασκέδασης μου, αλλά αλήθεια αξίζει να βγαίνετε και να πηγαίνετε σε νέα μέρη, μην επαναπαύεσαι με τις πιτζάμες, στον καναπέ και τα ποπ κορν στο χέρι.

4. Βρείτε μια δραστηριότητα που να σας ευχαριστεί εξίσου. Μπορεί να είναι μαθήματα χορού ή κάποιο άθλημα, περπάτημα ή τρέξιμο, κάποια τέχνη, οτιδήποτε μπορεί να σας γεμίσει ευχάριστα τον ελεύθερο σας χρόνο.

5. Δείτε μαζί μια σειρά. Καταλαβαίνω ότι δε σου αρέσουν τα αστυνομικά και ότι εκείνος σιχαίνεται τις Pretty Little Liars, αλλά βρείτε τα κάπου στη μέση βρε παιδιά.

6. Να λύσετε τα βασικά θέματα επικοινωνίας. Αυτός κι αν είναι αξιόλογος στόχος για τη νέα χρονιά! Μη μιλάτε τόσο πολύ με μηνύματα γιατί οι περισσότερες παρεξηγήσεις σας οφείλονται φυσικά σε κακή συνεννόηση. Μιλήστε από κοντά, να είστε ειλικρινείς και ήρεμοι - μην του ανοίξεις ούτε φέτος το κεφάλι λοιπόν.

7. Να συμβιβάζεστε παιδιά μου, να συμβιβάζεστε. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και πέρνα χρόνο μ΄αυτόν και τους δικούς του.Aς βάλει λίγο νερό κι αυτός στο κρασί του κι ας αντέξει για έναν καφέ τη δύστροπη φίλη σου. Μόνο έτσι θα πάτε μπροστά!

xx