Τα πρώτα ραντεβού μπορούν να γίνουν εξαιρετικά άβολα και περίεργα. Ακόμη καλά καλά δεν ξέρεις τον άλλο, ούτε που έχεις συγκρατήσει το επίθετο του, σχεδόν δεν έχεις συνηθίσει τη φωνή του και όσο πίνετε ανέμελα το ποτό σας αναρωτιέσαι αν τον θέλεις στ' αλήθεια ή αν απλά σε γοήτευσε που σου ζήτησε να βγείτε. Έστω ότι σου αρέσει, έστω ότι τον θες, έστω ότι σε νοιάζει να ξαναβγείτε. Να προσέξεις αυτά τα 6 σημάδια που υποδηλώνουν ότι θα υπάρξει σίγουρα δεύτερο ραντεβού - εύχομαι και πολλά ακόμη!

1. Σε κοιτάζει στα μάτια. Θέλει θάρρος να το κάνεις αυτό στο πρώτο ραντεβού, όπου όλα φαίνεται να σου τραβούν την προσοχή εκτός από το άτομο που έχεις απέναντι σου. Το άγχος μεγάλο, η αμηχανία τεράστια, το ότι σε κοιτάει στα μάτια όμως δείχνει ότι προσπερνάει για τα καλά το τρακ του και αρχίζει να σε πολιορκεί.

2. Επιδιώκει τη σωματική επαφή. Δεν εννοώ να αρχίσει να πασπατεύει, αλλά μπορεί να πιάσει - εντελώς τυχαία πάντα - το χέρι ή τον ώμο σου, τα μαλλιά ή το γόνατο σου, τη μέση ή την πλάτη σου. Αυτό κι αν είναι τεράστιο βήμα από ένα αγόρι, μιας και φοβούνται να μας ακουμπήσουν λες και θα τους φάμε.

3. Μιλάει λιγότερο για εκείνον και περισσότερο για σένα. Ορίστε, μ΄αυτόν να ξαναβγείς! Δεν τον απασχολεί να αρχίζει να κάνει επίδειξη σπουδών ή χρημάτων ή εμπειριών, αλλά ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα πράγματα για τη ζωή, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα σου.

4. Θα προσπαθήσει να καθυστερήσει τον αποχωρισμό. Μετά το ποτό ή το φαγητό σας, θα προτείνει μια βόλτα ή ένα ακόμη ποτό ή ένα γλυκό. Δε σε χορταίνει ο άνθρωπος, δεν το βλέπεις πια;

5. Θα σε γυρίσει σπίτι. Δεν ακούω δικαιολογίες του στιλ ''μένουμε μακριά και δεν οδηγεί'', αν θέλει θα βρει τον τρόπο. Και με διαστημόπλοιο θα σε γυρίσει αν ενδιαφέρεται να σε ξαναδεί! Επίσης, απορώ γιατί κανονίζουμε ραντεβού με κάτι τύπους βολεψάκηδες που κανονίζουν να βγούμε δίπλα από το σπίτι τους - μην τυχόν και κάνουν καμιά απόσταση και κουραστούν!

6. Θα σε φιλήσει στο τέλος. Αν το σηκώνει το κλίμα βέβαια γιατί θα φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα. Αν δεν είσαι απόμακρη, θα το τολμήσει. Σε κάθε περίπτωση όμως, δε θα το κάνει με άνεση γιατί φοβάται μην τυχόν και τα κάνει μαντάρα.

Μ' αυτόν τον τύπο να ξαναβγεις!

xx