Είμαστε στη φάση που έχεις πάρει χαρτί και μολύβι και σημειώνεις στόχους για τη νέα χρονιά. Ο καθένας ανάλογα με τη φάση που είναι θέτει και διαφορετικούς στόχους - αυτή που είναι με το αγόρι της εύχεται να συνεχίσει να τον αντέχει, εσύ που είσαι single εύχεσαι να βρεις επιτέλους τον πρίγκιπα του παραμυθιού, ενώ η άλλη που έχει μακροχρόνια σχέση βάζει στόχο να παντρευτεί μέσα στο 2016. Εσύ, που λες, σκέψου αυτά τα 9 πράγματα που καλό θα ήταν να εφαρμόσεις από τη νέα χρονιά:

1. Να μην ξαναστείλεις σ' αυτόν τον αλήτη που σε πλήγωσε και έκανε την καρδιά σου χίλια κομμάτια. Πάμε στον επόμενο!

texting

2. Άσε που μπορείς να σβήσεις και τον αριθμό του. Έτσι ρε παιδί μου, για να μην μπαίνεις στον πειρασμό. Τι εννοείς τον ξέρεις απ' έξω;

delete

3. Μάθε πώς να φλερτάρεις. Έλα μη γελάς, δεν είναι τόσο δύσκολο. Πάρε ιδέες από τις φίλες σου που είναι πιο άνετες στο φλερτ, διάβασε φλερτοάρθρα και άκου και την καρδιά σου - δεν μπορεί να στα λέει όλα λάθος πια.

cher-falling

4. Δείξε πόσο άνετη παραμένεις τώρα που είσαι single, όταν οι γύρω σου νομίζουν ότι είναι κατάρα, απόδειξε τους ότι για σένα είναι ευλογία.

thats-how-its-done

5. Να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου, όχι μόνο με τους single αλλά και με τους δεσμευμένους - μη νιώθεις στην απ' έξω επειδή δεν έχεις αγόρι, αντιθέτως γίνε η ψυχή της παρέας.

friends

6. Κάνε κάτι που πάντα ήθελες να κάνεις - από το να βγεις σ' εκείνο το μαγαζί, μέχρι να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα. Οτιδήποτε θέλεις εσύ, μιας και μπορείς να αφιερώσεις το χρόνο που θα αφιέρωνες σ' ένα αγόρι ... σε σένα.

start-of-something-new

7. Ζήτα σε κάποιον να βγείτε. Στο αγόρι από το φροντιστήριο που πάντα σου άρεσε ή στο φίλο του αδερφού σου που τώρα τελευταία δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για σένα.

asking-someone-out

8. Μη δέχεσαι να βγεις όμως με όποιον σου ζητήσει να βγείτε επειδή νιώθεις ότι πρέπει να πας. Αυτή τη νέα χρόνια, γίνε περισσότερο επιλεκτική και δε θα χάσεις!

no-maya-rudolph

9. Σκέψου καλά τι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις, τι σου ταιριάζει σ' αυτή τη φάση και τι στ' αλήθεια χρειάζεσαι. Μη βολευτείς με τίποτα λιγότερο!

haha-no-fake-laugh