Εάν όλοι οι φίλοι σου δεν πάνε με την καμία τον φίλο σου, τότε πρέπει καταρχάς να ανησυχήσεις. Η πιο απλή αιτία που μας έρχεται στο μυαλό είναι ότι απλά είναι βλάκας. Βέβαια, εάν μερικές από τις φίλες σου δεν τον συμπαθούν και πραγματικά πιστεύεις ότι δεν είναι αντιπαθητικός, τότε μήπως συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω; 

1.    Τον γουστάρουν


Μην το γελάς καθόλου. Εάν οι φίλες σου δεν είναι φίλες, αλλά φίδια, τότε είναι πολύ πιθανόν να δείχνουν ότι δεν τον συμπαθούν ή να του συμπεριφέρονται άσχημα, ακριβώς για αυτό: μπορεί να τον γουστάρουν.

35+1 αλήθειες που κάθε φοιτήτρια πρέπει να γνωρίζει για τον έρωτα και το σεξ!

2.    Τον συγκρίνουν με τον πρώην σου


Λάθος τους, αλλά μέχρι ενός σημείου είναι λογικό. Εάν ο πρώην σου ήταν κούκλος, καλό παιδί, και είχε όλο το πακέτο, τότε είναι φυσιολογικό να τον συγκρίνουν με το νέο σου αμόρε. Εάν όμως φτάνουν σε σημείο να τον αντιπαθούν, επειδή απλά δεν είναι τόσο καλός όσο ο άλλος, τότε, μάλλον, πρέπει να κάνεις μια κουβέντα μαζί τους.

Οι φίλοι σου κάνουν ακόμη παρέα με τον πρώην σου; 4 τρόποι για να την παλέψεις.

3.    Πιστεύουν ότι δεν ταιριάζετε


Δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά στο λέω. Οι φίλοι σου πιστεύουν ότι δεν ταιριάζετε καθόλου, ότι αυτή η σχέση δεν οδηγεί πουθενά, ότι είστε δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι κτλ. Και αλήθεια είναι, άστους να λένε. Θα το διαπιστώσεις εσύ, μόνη σου.

4.    Δεν είναι του στυλ τους


Μπορεί να μην ταιριάζουν τα χνώτα τους, μπορεί να μην βρίσκουν κανένα κοινό σημείο -αυτό φέρνει αντιπάθεια. Εάν για παράδειγμα οι φίλοι σου είναι πιο … κεκαλάδες και ο φίλος σου είναι ένα λαϊκό παιδί, τότε ίσως να μην ταιριάζουν. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να μην τον συμπαθούν.  

10+1 χαρακτηριστικά που πρέπει οπωσδήποτε να έχει αυτός που αγαπάς.

5.    Θεωρούν ότι δεν είναι αρκετά καλός για εσένα

Μπορεί να το συναντήσεις από τη μαμά σου, από τον μπαμπά σου, αλλά και από τις φίλες σου και αυτό για έναν πολύ απλό λόγο: θεωρούν ότι του πέφτεις πολλή. 

Boyfriend VS Parents| Τι κάνεις όταν οι γονείς σου δεν συμπαθούν το αγόρι σου;