Όταν μιλάμε για φοιτητική ζωή, εκτός από τα μαθήματα, τις δύσκολες εξεταστικές και τα αμέτρητα ξενύχτια, αναφερόμαστε και στα αγόρια που θα συναντήσουμε σε αυτά τα 4+ χρόνια των σπουδών μας. Καθώς μπαίνουμε στη σχολή, μία από τις κρυφές μας επιθυμίες είναι να γνωρίσουμε εκείνον τον τέλειο φοιτητή που θα κάνει τη φοιτητική μας ζωή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, επειδή τα ωραία πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα, έτσι και η αγάπη, οι σχέσεις ακόμα και το σεξ είναι ριψοκίνδυνες υποθέσεις. Από αλλού ξεκινάς κι αλλού καταλήγεις, ενώ στην πορεία ανακαλύπτεις στοιχεία που τόσο καιρό αγνοούσες.

Προτού βουτήξεις στα βαθιά λοιπόν, ορίστε κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις ή που πρέπει να έχεις ανακαλύψει εάν είσαι ήδη φοιτήτρια:

1. Ποτέ μην μπερδεύεις την αγάπη με την σφοδρή ερωτική επιθυμία.

2. Εάν οι μόνες φορές που επικοινωνεί μαζί σου είναι περασμένα μεσάνυχτα, όταν έχει βγει έξω και τις περισσότερες από αυτές είναι μεθυσμένος, τότε δεν ενδιαφέρεται για κάτι άλλο πέρα από το σεξ.

3. Εάν βρίσκεται σε σχέση και σε φλερτάρει επίμονα, σταμάτησε το μια και καλή. Δεν είναι καθόλου ρομαντικό κι από την άλλη, δεν θα ήθελες ποτέ να ήσουν στη θέση της κοπέλας του.

4. Δεν πρέπει να είσαι ποτέ το μικρό βρώμικο μυστικό κάποιου. Αντιθέτως, πρέπει να σου φέρεται λες κι είσαι ένα δώρο γι' αυτόν.

5. Μία πραγματική σχέση είναι μία ισότιμη σχέση, στην οποία εσύ με τον σύντροφο σου παίρνετε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις από κοινού.

gif1

6. Πάντα να χρησιμοποιείς προφυλακτικό. Πραγματικά δεν υπάρχει καμία σοβαρή δικαιολογία που πρέπει να πιστέψεις για το απορρίψεις!

7. Εάν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι μόνο το σεξ, τότε βεβαιώσου πως ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Το τελευταίο πράγμα που θες είναι να πληγώσεις τα αισθήματα κάποιου και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο, δίνοντας του ελπίδες.

8. Το νηφάλιο σεξ είναι αυτό που θα σου δώσει που να καταλάβεις εάν υπάρχει αληθινό πάθος ανάμεσα σας.

9. Εάν τον βλέπεις να φέρεται με ασέβεια προς τη σερβιτόρο, την πωλήτρια ή ακόμα και τη μητέρα του, πώς πιστεύεις ότι θα σου συμπεριφέρεται μετά από λίγους μήνες που δεν θα είσαι πια «κάτι καινούριο» γι' αυτόν;

10. Μόνο και μόνο επειδή δεν το φωνάζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί πόσο τυχερός νιώθει που είναι μαζί σου, δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται για εσένα. Οι περισσότεροι άντρες δεν εξωτερικεύουν τόσο εύκολα τα συναισθήματα τους.

gif2

11. Εάν δεν ξέρεις εσύ η ίδια πως να ικανοποιείς και να ευχαριστείς τον εαυτό σου, πώς απαιτείς από εκείνον να ξέρει; Προσπάθησε να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου!

12. Προχώρα μία κατάσταση σε όποια ταχύτητα νιώθεις εσύ άνετα. Εάν εκείνος επιθυμεί να κάνει πράγματα για τα οποία εσύ δεν νιώθεις έτοιμη, δεν πρέπει να σε πιέζει και να σε αναγκάζει να τα κάνεις.

13. Ποτέ μην υποτιμάς την αξία των άνετων εσωρούχων.

14. Οι καλύτερες σχέσεις είναι αυτές που βγάζουν και στους δύο συντρόφους τον καλύτερο τους εαυτό.

15. Εάν λατρεύετε να πειράζετε ο ένας τον άλλον και σου αρέσουν τα πειράγματα που σου κάνει ο φίλος σου, τότε πιθανόν είναι γραφτό να είστε μαζί.

16. Εάν νιώθεις πως τρέφεις κάποιου είδους συναισθήματα για κάποιον, και μάλιστα κάτι παραπάνω από φιλικά, τότε επέτρεψε του να το γνωρίζει. Ίσως να τρέφει κι εκείνος τα ίδια για εσένα.

17. Ακόμα και οι πιο ελεύθερες σχέσεις χρειάζονται τα όρια τους.

18. Εάν συμφωνήσετε να είστε μαζί, συνεχίστε να βγαίνετε ραντεβού όπως πρώτα. Μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας κυριεύσει.

19. Δεν είναι απαραίτητο να πληρώνει εκείνος κάθε φορά που βγαίνετε. Μην ξεχνάς πως κι αυτός είναι φοιτητής, όχι επιχειρηματίας.

20. Μην απαιτείς να είναι σε θέση να διαβάζει το μυαλό σου. Δώσε του να καταλάβει τι είναι αυτό που θες.

Διάβασε τη συνέχεια στο neopolis.gr...