Τα περισσότερα άρθρα γύρω μας σχετικά με το σεξ, ασχολούνται με το πως να τον εντυπωσιάσεις, πως να περάσεις εσύ καλά, πως να τον κάνεις να πιστεύει ότι έχεις πολλές εμπειρίες, πως το ένα και πως το άλλο. Νοιάστηκε μωρέ κανείς για το πως θα του δώσεις αυτό που θέλει; Άσε τους εντυπωσιασμούς και αυτό το άγχος για να τον ''τρελάνεις''. Δώσε βάση στα απλά πράγματα που μπορεί να θέλει και θα είστε και οι δυο σας ευχαριστημένοι!

1. Να είσαι άνετη. Απλούστατο! Δε θέλει να νιώθει άγχος μήπως και δε βρει τί θέλεις, μήπως και δεν πετύχει τα κουμπιά σου. Αν σε δει χαλαρή, θα χαλαρώσει κι αυτός. Στην ανάγκη, θα σε ρωτήσει για να λύσει τις απορίες του. Θα έρθετε πολύ πιο κοντά αν αρχίσετε να μιλάτε για το σεξ, είτε για πράγματα που θέλετε να αλλάξετε είτε πριν συμβεί ... για να συμβεί καλύτερα.

2. Να ασχολείσαι με το σημείο G του, τον περίνεο. Βρίσκεται ανάμεσα στα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό και αποτελεί γι' αυτούς μια περιοχή εξαιρετικής σημασίας, μέσα του λογικά εύχεται να ασχοληθείς μ' αυτή.

3. Και τους όρχεις του. Επιζητεί τα χάδια, όπως κι εσύ. Κάποια πράγματα τα περιμένει από σένα, χωρίς να στα ζητήσει. Εξάλλου κι εσύ κάνεις το ίδιο! Πόσο βαρετό θα ήταν να σου υπαγόρευε κάθε κίνηση;

4. Και τον πρωκτό του. Μπορεί να μη νιώθεις άνετα γι' αυτό, αλλά αν πρόκειται για το αγόρι σου πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα νιώσεις μιας και θα θες να τον ικανοποιήσεις στο 100%. Μπορείς απλά να ακουμπήσεις τα δάχτυλα σου στο σημείο και θα καταλάβεις αν θα θέλει να προχωρήσεις ή όχι - σίγουρα θα θέλει, απλά μπορεί να ντρέπεται κι αυτός.

5. Να μυρίζεις και να γεύεσαι τον άλλο. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να αποτελέσει μεγάλο διεγερτικό κατά τη διάρκεια της πράξης. Αντίστοιχα, μπορείς να βάλεις άρωμα σε όλο σου το σώμα (αρκεί να μην είναι υπερβολικά δυνατό) ή μια ωραία κρέμα σώματος.

6. Ναι, τον ενδιαφέρουν τα εσώρουχα σου. Πολύ περισσότερο από τα νύχια ή τα αξεσουάρ σου. Δε χρειάζεται να αγοράζεις κάθε φορά κι από ένα νέο σετάκι, αλλά μια στο τόσο ή στις επετείους σας, μπορείς να επενδύεις σ' ένα νέο σετ εσωρούχων. Ευκαιρία να δοκιμάσετε και νέες στάσεις, θα του αρέσει. Βασικά, το ζητάει ... χωρίς να στο λέει.

7. Ναι, θέλει ριζική αποτρίχωση. Βαριέσαι ξεβαριέσαι, θα την κάνεις! Μια στο τόσο, έτσι για το καλό. Δε θα στην πει αν σου ξεφύγει κάποιο σημείο, αλλά έχουμε την τάση να επαναπαυόμαστε όταν είμαστε με κάποιον καιρό. 

8. Θυμήσου το τραγούδι '' I touch myself '' και κάντο πράξη. Θέλει να σε δει να χαλαρώνεις και να νιώθεις άνετα με το σώμα σου. Δεν μπορεί να σου πει να αρχίζεις να χαϊδεύεις τον εαυτό σου, αλλά στο λέω εγώ και φρόντισε να με ακούσεις. Πεθαίνει να σε δει να το κάνεις αλλά δε θα στο ζητήσει γιατί πρώτον δεν ξέρει πώς να στο ζητήσει και δεύτερον δε θέλει να φανεί ανώμαλος. 

Καλή τύχη!