Σε μια σχέση είναι πολύ λογικό να υπάρξουν δυσάρεστες στιγμές, δηλαδή φάσεις που δεν έχεις τα κέφια σου και γκρινιάζεις για τα πάντα, που νιώθεις ανασφάλειες και ζηλεύεις ακόμη και τη σκιά σου, που σε πιάνουν διάφορα ερωτηματικά και αναρωτιέσαι αν όντως σου κάνει αυτή η σχέση και πόσα ακόμη. Δε γίνεται να μην υπάρξουν αυτά τα πάνω - κάτω στα συναισθήματα σου - έχουν κι αυτά τη χάρη τους εξάλλου! Όσο και να χτυπιέσαι, φλατ δε θα γίνεις ποτέ σε μια σχέση, παρά μόνο αν ο άλλος δε σε νοιάζει αρκετά. Όσο τρελαίνεσαι ακόμη για το αγόρι σου, θα γίνεις και παράλογη χωρίς λόγο, θα ζηλέψεις μέχρι αηδίας, θα αναλύσεις μια κουβέντα του με τις ώρες, έτσι πάει. Το ερώτημα είναι: μήπως γκρινιάζεις και χαλιέσαι για εντελώς ανούσια πράγματα;

Ποιά είναι τα 7 θέματα για τα οποία δεν αξίζει να γκρινιάζεις; Φυσικά και θα γκρινιάξεις, αλλά τσέκαρε πρώτα αν υπάρχει σοβαρός λόγος!

1. Ακολούθησε μοντέλο/ηθοποιό/αθλήτρια στο instagram και κάνεις λες και ήρθε το τέλος του κόσμου. Κάτσε ντε. Κάτι τέτοιες προσωπικότητες τις ακολουθούν χιλιάδες άτομα, πιστεύεις ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν με το αγόρι σου; Κι άντε πες ότι ασχολούνται, τί πιθανότητες έχεις να στον φάει η Rita Ora; Καμία απολύτως, στο λέω εγώ. Το Μαράκι που του κάνει τα γλυκά μάτια στο περίπτερο δες κι άσε τις celebrities ήσυχες.

2. Οι φίλοι του είναι ενοχλητικοί και την πληρώνει αυτός. Η' διαφορετικά, the story of my life. Δυστυχώς, έχει κάνει τις επιλογές του όσον αφορά στους φίλους του και αυτό δεν αλλάζει όσο και να χτυπιέσαι. Αν δεν τους συμπαθείς (και σε νιώθω όσο ποτέ άλλοτε) μην τους κάνεις τη χάρη να έχεις προβλήματα στη σχέση σου εξαιτίας τους. Κάπως έτσι θα τους ανεβάζεις στα μάτια του κι εσύ θα είσαι απλά η υστερική κοπέλα του, δεν κερδίζεις τίποτα έτσι. Αυτά στα έχω πει κι εδώ!

3. Δεν κάνατε αγαπούλες και φιλάκια και ζουζουνιές και δεν του μιλάς του ανθρώπου. Χαλάρωσε κι εσύ πια, δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες. Μπορεί να κουράστηκε στη δουλειά ή να συνέβη κάτι στη σχολή ή να μάλωσε με τον αδερφό του και να μη θέλει καν να μιλήσει, πόσο μάλλον να ζουζουνίσει μαζί σου.

4. Στέλνει μηνύματα με συνάδελφο ή συμφοιτήτρια και κοντεύεις να του ανοίξεις το κεφάλι. Μαζί σου σ' αυτό, αρκεί να υπάρχει λόγος βέβαια. Εσύ δεν έχεις στείλει σε κανένα αρσενικό να ρωτήσεις κάτι ή να ζητήσεις βοήθεια για κάποιο θέμα της δουλειάς ή της σχολής; Φυσικά, άλλο το να στέλνεις για κάτι συγκεκριμένο κι άλλο το να φλερτάρεις λες και είσαι single. Απλά να ξέρεις, αν στέλνει μπροστά σου ή δεν έχει θέμα να ξέρεις ότι μιλάει με την τάδε για κάποιο ζήτημα, δεν έχει και τίποτα να κρύψει. Μην σε ταράζω και σένα, αλλά αυτά που δε βλέπεις/ξέρεις να φοβάσαι.

5. Δεν είναι αρκετά ρομαντικός και τον πιέζεις να γίνει. Μην τον αναγκάζεις τον άνθρωπο να γίνει κάτι που δεν είναι προκειμένου να καλύψεις εσύ τον εγωισμό σου. Αν τον πιέζεις να γίνει το πιο ρομαντικό αγόρι, τότε πώς θα καταλάβεις αν αυτά που κάνει  - ακόμη κι αυτά τα ελάχιστα τέλος πάντων - τα κάνει επειδή τα νιώθει ή απλά για να σου κλείσει το στόμα;

6. Παίζει videogames και εσύ βγάζεις καπνούς. Ε αγόρι είναι! Tί να κάνει δηλαδή; Δε βρίσκω λόγο να σ' ενοχλεί αυτό, εκτός κι αν αδιαφορεί για σένα τις λίγες φορές που είστε μόνοι σας σπίτι του, επειδή κόλλησε με το ρημάδι το παιχνίδι. Και πάλι όμως, αν ξεχαστείς σε online shop καλλυντικών ίδια και χειρότερη είσαι κι εσύ!

7. Ξεχνάει την επέτειο σας και κάθε μήνα μαλώνετε. Αντί να του φωνάζεις που ξέχασε πότε έχετε επέτειο, κανόνισε να βγείτε ή να πάτε εκδρομή ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο που ξέρεις σίγουρα ότι θα τον ενθουσίαζε. Τον επόμενο μήνα όχι μόνο δε θα ξεχάσει την επέτειο σας και πόσο καιρό κλείνετε, αλλά θα ανυπομονεί γι' αυτή τη μέρα!

xx