Η συγκατοίκηση είναι πολύ σημαντικό πράγμα! Μαθαίνεις πράγματα για τον εαυτό σου που δεν ήξερες και ο συγκάτοικός σου γίνεται ο καλύτερος σου φίλος. Τώρα με την οικονομική κρίση, και ως φοιτητές και αργότερα, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν έναν συγκάτοικο για να μοιράσουν τα έξοδα. 

Το πιο πιθανόν είναι να γίνεις –ειδικά εάν είναι γυναίκα- κ#)λος και βρακί με την συγκάτοικό σου. Πως θα το διαπιστώσεις; Από τα παρακάτω σημάδια:

1.    Δεν θυμάσαι την τελευταία φορά που την είδες με ρούχα στο σπίτι


Κυκλοφορείτε και οι δύο με πιτζάμες ή εσώρουχα, οπότε είναι λογικό να μην βλέπετε η μία την άλλη με ρούχα!

Αν μένεις ακόμα με τους γονείς σου και σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή όχι, τότε δες εδώ τα υπέρ και τα κατά της μετακόμισης!

2.    Δεν έχεις τίποτα να κρύψεις από αυτήν (και δεν μπορείς)


Είστε πια τόσο δεμένες που μοιράζεστε τα πάντα. Ακόμα κι όμως και να ήθελες κάτι να της κρύψεις, εκείνη το καταλαβαίνει αμέσως! Αφού σε ξέρει!

Πώς θα βρεις φίλους στο πανεπιστήμιο με 5 απλά βήματα;

3.    Δεν έχεις άγχος για το τι θα κάνεις τα Σαββατοκύριακα


Γιατί ξέρεις πια πως η συγκάτοικός σου θα κανονίσει κάτι με την παρέα της ή εσύ  θα κανονίσεις κάτι με τη δικιά σου, οπότε έχετε τόσους γνωστούς που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνετε κάτι!

Δες εδώ 20+1 πράγματα που θα θυμάσαι για πάντα από τα φοιτητικά σου χρόνια.

4.    Τους γονείς της, τους ξέρεις σαν τους δικούς σου


Και αυτοί σε έχουν σαν παιδί τους.

5.    Μοιράζεστε πάντα το φαγητό


Εννοείτε! Ο,τι κι αν παραγγέλνετε ή ό,τι κι αν μαγειρεύετε και είναι διαφορετικό, σίγουρα το μοιράζεστε ή δοκιμάζετε από το πιάτο της άλλης. Επίσης, πάντα φτιάχνετε παραπάνω φαγητό για να φάει και παραγγέλνετε ένα παραπάνω σουβλάκι, ακόμα κι αν δεν σου το έχει πει, έτσι, γιατί σκέφτεστε η μία την άλλη. 

Δες εδώ 6 tips για να μην παχύνεις τώρα που έγινες φοιτήτρια!

6.    Είναι η πρώτη που σε φροντίζει όταν είσαι άρρωστη (και η μοναδική)


Θα σου φέρει την ζεστή κουβέρτα, θα σου φτιάξει τσάι που σιχαίνεσαι, θα μαγειρέψει φιδέ. Μιλάμε για παντρεμένοι κανονικά!

7.    Περνάτε καλά ακόμα κι αν κάθεστε σπίτι


Ξέρεις, ότι κάθε μέρα μαζί της είναι ωραία, γιατί κάποια βλακεία θα πείτε, κάποια βλακεία θα κάνετε, θα περάσετε ωραία! Και χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα!

Δες εδώ πώς θα βρεις τον σωστό συγκάτοικο στο νέο σου φοιτητικό σπίτι, αν δεν τον έχεις κάνει ήδη.

8.    Είναι η πρώτη που ξέρει για τα γκομενικά σου


Ακόμα κι αν δεν είναι η καλύτερη σου φίλη, είναι λογικό να τα ξέρει πρώτη… Βγαίνεις για ραντεβού, γυρνάς, σπίτι είναι εκεί της τα λες. Χωρίζεις, γυρνάς σπίτι, σε βλέπει κλαμένη, της τα λες. Γνωρίζεις κάποιον, τον φέρνεις σπίτι, τον βλέπει μπροστά της! Πολύ απλό.

Δες εδώ 10 άτομα που θα γνωρίσεις στη σχολή σου το πρώτο εξάμηνο.

9.    Και η τελευταία που σου λέει καληνύχτα


Είναι η συγκάτοικός σου, πώς να το κάνουμε. Είναι η πρώτη που σου λέει καλημέρα και η τελευταία που σου λέει καληνύχτα!

10.    Στεναχωριέσαι όταν σκέφτεσαι ότι κάποια στιγμή θα μείνετε χωριστά


Η ζωή προχωράει και το πιο λογικό είναι πως σε λίγα χρόνια θα μείνετε μόνες σας, με τα αγόρια σας ή θα επιστρέψετε στους γονείς σας. Και μόνο που το σκέφτεσαι, στεναχωριέσαι!

Εάν πάλι η συγκατοικός σου δεν είναι όλα τα παραπάνω και θέλεις να... ξεκουμπιστεί από το σπίτι, τότε κλίκαρε εδώ και δες τι θα κάνεις για να το καταφέρεις.