Το άρωμα σου αποτελεί κομμάτι του εαυτού σου - χωρίς να ψεκαστείς δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι! Μπορείς να αλλάζεις αρώματα ανα διαστήματα, αλλά πιστεύω ότι καλό είναι να βρεις το ένα και μοναδικό άρωμα που θα σε χαρακτηρίζει. Αυτό που αν το μυρίσει κάποιος, αμέσως να του έρθεις εσύ - και μόνο εσύ - στο μυαλό. Αν έχεις καταφέρει να ταυτιστείς με ένα ωραίο άρωμα, μπράβο σου, σου βγάζω το καπέλο. Αν όχι, ποτέ δεν είναι αργά. Ας αρχίσουμε όμως από τα βασικά, δηλαδή σε ποια σημεία πρέπει να βάζεις άρωμα για να διαρκεί για όσο περισσότερο γίνεται..

1. Μέσα από τους αγκώνες. Δεν είναι σαν να κλειδώνει αυτή η περιοχή; Αν βάλεις ένα φσουτ εκεί, είσαι εξασφαλισμένη - ειδικά όταν φοράς κοντομάνικο, για το χειμώνα δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψει αυτό. Ένα πράγμα να θυμάσαι: όσο περισσότερο ενυδατωμένο είναι το δέρμα σου, τόσο πιο πολύ θα κρατάει και το άρωμα σου.

2. Στα μαλλιά σου. Προσεκτικά όμως και με μέτρο πάντα. Δε στο συνιστώ αν τα βάφεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει με τη  βαφές. Επίσης, αν έχεις σκοπό να ψεκάσεις στα μαλλιά σου είτε θα βάλεις ένα φσουτ (μόνο!) από το άρωμα σου, είτε αναγκαστικά ένα σπρέυ μαλλιών με ωραίο και απαλό άρωμα. Δε θέλουμε έντονο άρωμα στα μαλλιά αν πρόκειται να είναι διαφορετικό από το κανονικό σου - με δυο έντονες μυρωδιές πάνω σου (όσο ωραίες και να είναι) δε θα σε πλησιάζει ούτε γάτα. Ειδικά άμα έχεις μακριά μαλλιά πάντως, προτείνω να "κρύψεις" μια όμορφη μυρωδιά εκεί μέσα.

3. Στη μέση σου. Δε θα σκεφτόσουν ποτέ να ψεκάσεις τη μέση σου, έτσι; Καθόλου δε σε αδικώ. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, αυτό το σημείο είναι από τα λίγα που κρατούν ζωντανή τη μυρωδιά όσες ώρες κι αν περάσουν. Ένα φσουτ ανάμεσα στη μέση σου και το μπλουζάκι σου αρκεί! Όσο κινείσαι μέσα στη μέρα, το άρωμα θα διαχέεται παντού.

4. Πίσω από τ' αυτιά σου. Αυτό φαντάζομαι πως το ήξερες ήδη! Όταν θα έρθει κάποιος να σε φιλήσει, θα πάρει αρκετή δόση από το άρωμα σου - κι αυτό είναι το ζητούμενο εξάλλου.

5. Στον αφαλό σου. Τ' ακούσαμε κι αυτό! Μερικές σταγόνες σ' εκείνο το σημείο - κλειδί και θα μυρίζεις τέλεια για ώρες! Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά όταν θα σε αρχίσει τα κοπλιμέντα το αγόρι σου πιστεύω ότι θα με θυμηθείς. Έτσι,δε χρειάζεται πια να κουβαλάς το άρωμα σου όλη τη μέρα, όπου βρεθείς κι όπου σταθείς.

6. Πίσω από τα γόνατα σου. Και πάλι, ίσως το καλοκαίρι να έχει περισσότερο νόημα, απ' ότι το φθινόπωρο/χειμώνα. Δοκίμασε το πάντως, τι έχεις να χάσεις; Εξάλλου, πρέπει να ξέρεις ότι τα σημεία που έχουν υψηλότερη θερμοκρασία όσο κινείσαι, είναι κι αυτά που θα διατηρήσουν το άρωμα ζωντανό για μεγαλύτερο διάστημα.

7. Στον αστράγαλο. Γιατί; Επειδή εκείνο το σημείο βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και κάπως έτσι αντίστοιχα εξαπλώνει το άρωμα σου όσο περπατάς, σε κάθε βήμα που κάνεις. Θα μυρίζεις τέλεια από την κορυφή μέχρι τα νύχια, λοιπόν!