Προφανώς και όταν αποφασίζεις να "χτυπήσεις'' ένα tattoo, δεν έχεις σκοπό να το κρατήσεις μόνο για τον εαυτό σου. Πέρα από μερικές εξαιρέσεις όπου δεν είναι και τόσο ευδιάκριτα, συνήθως τα επιλέγουμε γιατί έχουν κάτι ιδιαίτερο να δηλώσουν αλλά και επειδή θέλουμε να τα κάνουμε φιγούρα. Γι' άλλους το τατουάζ είναι μια συνήθεια, γι' αυτό και κάθε σημαντικό γεγονός γίνεται αιώνιο σε κάποιο σημείο του κορμιού τους. Γι' άλλους, πάλι, αποτελεί σκέψη χρόνων, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο άτομο ή η κατάλληλη στιγμή ή έστω το ιδανικό μέρος για να τους εμπνεύσει.

Μετά από αυτό το μπαμ που έχει γίνει πλέον με τα tattoo, δεν αποτελεί την εξαίρεση αλλά τον κανόνα - έκπληξη σου προκαλεί αυτός που δεν έχει και όχι αυτός που έχει. Μπορεί αυτή η μόδα να περάσει γρήγορα, αλλά αν πραγματικά θέλεις να χτυπήσεις κάτι που να σημαίνει πολλά για σένα, μπορείς να το κάνεις είτε έχει tattoo όλος ο πλανήτης είτε όχι. Ακολουθούν μερικές ιδέες για μικρά - πολύ μικρά! - tattoo που δε θα κοστίσουν πολύ, δε θα ταράξουν πολύ γονείς ή το αφεντικό σου, είναι διακριτικά και καμουφλάρονται εύκολα και μπορεί να σ' εμπνεύσουν για να βρεις ή να σχεδιάσεις αυτό που σ' εκφράζει καλύτερα!

Και για εσάς τις ερωτευμένες, σας υπενθυμίζω ότι υπάρχουν και τα couple tattoos, αλλά με την κρυφή ελπίδα να αντισταθείτε!

Φωτογραφίες